Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2009, 23:54   #24
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
karartı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğru Diyorsun güzel diyorsunda ... Tek Nihat gol atamasa nihatta sorun var deriz.. Ama holoskodan tut nobresine kadar hepsi gol orucunda burdada bi oyun yönetimi sorunu var . Nobre ceza sahası oyuncusu adamı doğru düzgün kale önünde göremedim .. Her gördüğümde kalenin 30-35 metre ilerisinde ..Ben 19 yasındayım bugune kadar beşiktaş hep hırslı futbol oynadı Bugun hiç bir fulbolcuda hırs göremiyorum ben ..Galatasaray macından sonra Serdar Özkan idol olma yolunda iyi adımlar atmaya başladı ama zaman göstericek.. Beşiktaş felsefesinde bir yönetim ve teknik kadro gelmeli .. Mustafa denizli iyi hocadır ama beşiktasın hocası değildir.
Şimdi futbolcunun son vuruştaki şansızlığı ve becerisi hocanın elinde olan bir durum değil geçen sene de bu futbolcular oynuyorlardı ve gol atıyorlardı. Nobre girmiyor diyorsun ilk iki maçı izle Nobre'nin kaçırdıklarına bak son Cska maçında Holoskonun kaçırdığına bak yani takım pozisyona girmiyor değil giriyor ancak gol atamıyor. Bu hocanın olduğu kadar futbolcularında suçu değilmi ?


[quote=delgad01;1121021]
Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Demirören bırakmadan Denizli giderse bütün suçu kabullenmiş olur ki ben gitmesi taraftarı değilim. Sezon ortasında hoca değişikliğine karşıyım ben. Geçen sene geldiğinde de eleştirilmişti kahin denildi ama sezon sonu şampiyon oldu takım. Kimse yok dualarla olduk yok rakip zayıftı deyip hocayı karalamasın. Hoca takımın kaybolan özgüvenini geri getirdi futbolculara şampıiyon takımın futbolcuları olduğunu hatırlattı.quote]

Gecen sezonda ertugrul gitmisti ve Denizli gelmisti. Sonrada sampiyon olmustuk.. Bence gitmesi sart.. Yoksa sampiyonlar liginden 0 puanla donecegiz !!
Bence bu sene bu olay cok yanlıs olur geçen sene bu hareket başkana zaman kazandırdı. Bu sene Denizli gider gelen adam başarılı olursa Demirören ben başarılıyım Denizli başarısızdı diyecek kendini aklayacak. Hocanın kapasitesi var başarılı olacaktır yeterki futbolcularımız biraz son vuruşlarda becerikli olsun.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla