Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2009, 22:00   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'a Başkan Olmak !..

Beşiktaş gibi köklü bir kulübe “başkan” olacaksanız önce, paranız olacak.

- Sonra, paranın miktarı yeterli olacak. Yani, mevcut borçları ödeyecek ve neredeyse eski borçlar kadar, ilave para koyabilecek güçte olacaksınız.

- Üstelik, bu parayı verdikten sonra, başkanlıktan ayrılınca da verdiğiniz parayı tahsil etmek için uğraş verecek kadar zengin ve “Kulüp Sevgisi” ile dolu olacaksınız.

- “Kulüp başkanlığı”nız nedeniyle, ailenizle ve paranızın kaynağı olan işinizle fazla ilgilenemeyeceksiniz. Bu sizin için, maddi-manevi ek kayıplar demektir.

- Parasız eski bürokrat veya siyasetçiden “başkan” olmaz. Çünkü, ya parası yoktur ya da başkasının parasıyla, düğün yapmak istemektedir. Yani, ya “kukla”dır ya da “komik”.

- Sırf “başkan” olmak için, daha önce yanında çalıştığın adamı devirmeye kalkıyorsan, boş yere kendini yıpratırsın.

- “Koalisyonlar”la kulüp idare edilmez. 3- 4 kişinin birleşmesiyle sağlanan işbirliğinin sonu hüsrandır. Hiçbir “koalisyon”un heykeli dikilmemiştir.

- Eğer kulüp, daha geçen yıl şampiyon olmuşsa, bir de iki kupa birden kaldırmışsa, “Başkanı Devirme Operasyonu” kıskançlıktan başka bir deyimle isimlendirilemez.

- Sırf “Başkan”ı yıpratmak için, iyiliğinizi istemeyen rakip takımlarla işbirliğine girişirseniz, “Sevgili Kulübünüz”ün küme düşürülmesi için çalışmalara başlandığından haberdar değilsiniz demektir.

- Takımı taraftarın veya basının idare etmesine seyirci kalırsanız; yeterli “Kulüp Sevginiz” yok demektir.

- “Kulüp yönetimi” de “yurt yönetimi” gibidir. Macerayı kaldırmaz; istikrar önemlidir.

YAMAN TÖRÜNER / MİLLİYET
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla