Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2009, 20:24   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizlispor'dan damping

Denizlispor'dan damping

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, taraftarın desteği ile Bursaspor maçını alacaklarını savundu. Denizlispor, cumartesi günü evinde oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde günde çift antrenmanla sürdürüyor. Bursaspor'u yenerek, bu sezon ilk galibiyeti almak isteyen yeşil-siyahlı takımın, geçen sezon 17 Mayıs'ta Ankaraspor'la 32. hafta karşılaşmasındaki 2-0'lık galibiyetten bu yana üç puana hasret olduğu bildirildi.
Bu yıl ligde oynadığı 7 karşılaşmada henüz galibiyeti olmayan, ancak Ankaraspor'un ligden düşürülmesiyle hükmen galip gelip üç puanı hanesine yazdıran Denizlispor'da genel menajeri Özhan Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor karşılaşmasıyla üç puan hasretine son verip taraftarlarına galibiyet tattırmak istediklerini dile getirdi.
Çetin, şunları kaydetti: ''Zorlu bir fikstür vardı. Yine de bunu avantaja çevirmek istiyorduk ama olmadı. Hoca değişikliği ile olumsuz havadan kurtulduk. Artık bundan sonra işi şansa bırakmadan sadece kazanmaya bakacağız. Taraftarımızın desteği ile Bursaspor maçını alacağız. Kalan maçlardan galip gelerek, ligin alt sıralarından kurtulacağız. İkinci yarının bizim için daha avantajlı geçeceğine inanıyorum. Futbolcularımız da hocamızın sistemine tam adapte olmuş olacak.''
Şu anda yeni bir transferin söz konusu olmadığını dile getiren Çetin, Bursaspor maçına Bajic hariç bütün oyuncuların hazır olduğunu, Boşnak oyuncunun sakatlığının sürdüğünü bildirdi. Turkcell Süper Lig 9. hafta karşılaşmasında Bursaspor ile yapılacak müsabakanın bilet fiyatlarının da belirlendiğini açıklayan Çetin, önceki maçlarda 10 TL olarak satışa çıkan kale arkası tribünün bilet fiyatının, yönetim kurulu toplantısında görüşülerek 5 TL'ye indirildiğini kaydetti.
Daha çok taraftar bekledikleri Bursaspor maçı öncesi böyle bir karar aldıklarını vurgulayan Çetin, kapalı tribün bilet fiyatının 40, açık tribünün de daha öncekiler gibi 20 lira olarak uygulanacağını dile getirdi.


14.10.2009
Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla