Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
Abi yapmayın Allah aşkına bunu Protesto illaki vurarak kırarak mı yapılır , sahaya sırtını dön demirören istifaa diye bağır daha bir sürü şekil bulunur ama vurup kırmak takıma zarar vermek niye taraftar tribünü yakıp yıkacağına Beşiktaşın malına ve takıma zarar vereceğine illede yakıp yıkmak istiyorsa gidilsin demirören grup binasına orayı yakıp yıksın orada da istifa diye bağırsın ama Allah aşkına Beşiktaş a zarar verilmesin .
Bunu diyorum hep bunun içinde tukaka ediliyorum yani anlayamıyorum suçmu günahmı Beşiktaşa zarar verilmesini istememek , Demirören e destek vermek başka şey takıma yani Beşiktaş a destek vermek başka şey neden bunu anlamak istemiyor kimse .
Her insanın zevki farklı dır ben nobre nin futbol karakterini hırsını çabasını beğenmişsem suçmu günah mı benden görüşlerine saygılımı olmamı isteyenler neden benim görüşüme saygılı olmuyor .
Beşiktaşımızın kötü günlerden kurtulup başarıya ulaşmasını istiyorsak aklı selim olmalıyız demiröreni protesto etmek için futbol takımını yakıp yıkmaktan vaz geçilmeli protestolar usturuplu şekilde BEŞİKTAŞ FUTBOL TAKIMINA ZARAR VERİLMEDEN yapılmalı dır . saygılar . |
katılıyorum. Çarşı yı kimse döve döve söve söve hakkını arasın die bugünlere getirmedi. Bu taraftar grubu herkese sosyal tavrıyla örnek teşkil eden bir grupsa, protestosunu da bu şekilde yapmalı. Kırıp dökmeden protesto olmuyor mu yani ? O kadar salladığınız Y.D. den ne farkınız kaldı o zaman. Delikanlılık meydanı değil bu Beşiktaşın menfaatlari düşünülerek en uygun protesto şekli bulunmalı sinirle kalkarsak kendi kendimizi yerle bir ederiz bunu da kimse istemez heralde. Böyle duygusal tepkilerle çok şey kaybettik zamanında biz.