Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2009, 22:25   #33
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Öncelikle haberi öğrendiğimde tüylerim diken diken oldu üzüldüm ama bir yandanda şunu düşündüm.. Bu bildiriyi yayınlayıp forumu kapatanlar sadece forum yöneteciliği yapan kesimdir ve belli ki nemalanmıştır hele ki Y.D. temizleme sözünden sonra böyle birşeyin yapılması açıkca bunu göstermektedir..
Ama hepimiz biliyoruz ki her ağaçta çürük meyvelerde büyür ama belli bir zaman sonra yere düşenlerde ilk onlardan olur..Ve bu durumda yine buna örnek olacaktır.Şimdi bize düşen görev sonucunda her ne olacak olursa olsun BEŞİKTAŞIMIZI bu çürüklerin elinden kurtarmaktır ve kurtaracağızda.. Ve bu kararı alan sayısı bir elin parmağını geçmeyen kişilerede meydanı boş bırakmayacağımızı göstereceğiz..Takıma destekse desteğimizi de vereceğiz ama iş prostestoysa en alasınıda göstereceğiz ister engellemeye kalkışsınlar ister susturmaya çalışsınlar ama ne yaparlarsa yapsınlar OPTİK BAŞKANIN emanetine hıyanet edenlere derslerini vereceğiz...

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla