Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2009, 22:40   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Rakiplerimizi hafife alırsak hüsrana uğrayabiliriz"

"Rakiplerimizi hafife alırsak hüsrana uğrayabiliriz"

TFF 3. lig 1. Grup takımlarından Balıkesirspor'un teknik direktörü Ergün Ortakçı, ''(Namağlup lideriz) diye düşünerek bundan sonraki rakiplerimizi hafife alırsak hüsrana uğrayabiliriz'' dedi. Kırmızı-beyazlı takım, pazar günü sahasında oynayacağı Bayrampayaspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Ergün Ortakçı yönetiminde yaptığı teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana, sakatlığı devam eden Samet Yüksel ile Varol Kamsız dışında tüm futbolcuların katıldı.
Ortakçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Gaziosmanpaşa deplasmanında alınan 1 puanın başarı olduğunu söyledi. Ortakçı, şunları kaydetti:
''Rakibimizin gücünü biliyorduk. Sahasında oynamanın avantajını kullanmak istedi. Biz 90 dakika boyunca kontrolü elimizden bırakmadık. İlk yarıda isteğimiz futbolu oynayamadık, ama ikinci yarıda daha etkiliydik. Bir anlık hata sonrasında geriye düştük. Çabuk toparlandık ve eşitliği sağladık. Oyunun son bölümünde rakibi sahasına hapsettik fakat üç puan getirecek golü bulamadık. Yine de yarıştaki önemli rakiplerimizden biri durumundaki Gaziosmanpaşaspor'dan puanla dönmek bizi mutlu etti. Şimdi bu maçı unuttuk. Bayrampaşaspor maçını düşünüyoruz.''
Balıkesirspor'un hedefinin 2. Lig olduğuna dikkati çeken Ortakçı, bu amaca ulaşmak için her maçı ciddiye alma gibi bir zorunlulukları bulunduğunu vurguladı.
Ortakçı, futbolda hiçbir zaman rakiplerin küçümsenmemesi gerektiğini dile getirerek, şöyle dedi:
''İlk 8 maçta en çok golü biz attık, en az golü biz yedik, 'Namağlup lideriz' diye düşünerek bundan sonraki rakiplerimizi hafife alırsak hüsrana uğrayabiliriz. Çünkü bunun örnekleri geçmişte çok yaşandı. O nedenle, rakiplerimizi ciddiye alıp, iyi araştırıp, iyi izleyerek analizlerini sağlıklı bir şekilde yapıp şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyoruz.''


14.10.2009
Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla