Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2009, 13:34   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayseri'den TFF'ye tepki!

Kayseri'den TFF'ye tepki!

Grup 38 Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Yaldızlı, ''Türkiye-Estonya maçında bize paramızla dahi bilet vermemesine rağmen Ermenistan maçında Bursalı taraftarlara 6 bin bilet temin eden Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) kınıyor ve istifaya davet ediyoruz'' dedi. Yaldızlı, yaptığı yazılı açıklamada, TFF'nin Kayseri'de ve Bursa'da yaptığı farklı uygulamalarla kendisini tekzip ettiğini savundu.
Kayseri'de 6 Eylül'de oynanan Türkiye-Estonya maçına bilet bulamadıkları için TFF Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl'dan yardım talebinde bulunduklarını anımsatan Yaldızlı, şunları anlattı:
''Levent Kızıl, bize tek muhatabının Kayserispor Kulübü ve onun başkanı olduğunu söyleyerek Recep Mamur'u protesto etmekten vazgeçmemiz ve özür dilememiz karşılığında sadece paramızla 20 adet bilet konusunda yardımcı olabileceğini bildirmişti. Bizim kendisinin bu tavrını protesto etmek için gönderdiğimiz mesajı da tehdit olarak algılayarak, savcılığa şikayet etmişti. Kayseri'ye gelen Estonya Büyükelçisi dahil tüm Estonyalıları evlerimizde misafir edip Türkiye'nin tanıtımına yaptığımz katkıyı gözardı ederek, bir kuru teşekkürü çok gören Levent Kızıl, Türkiye-Ermenisten maçında hemşehrilerini neyin karşılığında ödüllendirmiştir?
Dün televizyonlara konuşan Bursaspor Taraftarlar Derneği yetkilileri, kendilerine TFF tarafından 6 bin maç bileti verildiğini ve dernekten 7 kişinin Basna-Hersek maçına götürüldüğünü defalarca söylemişlerdir. Türkiye-Estonya maçında bize paramızla dahi bilet vermemesine rağmen Ermenistan maçında Bursalı taraftarlara 6 bin bilet temin eden TFF'yi kınıyor ve istifaya davet ediyoruz.''


15.10.2009
Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla