Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2009, 13:36   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Özlenen Malatyaspor geri gelecek"

"Özlenen Malatyaspor geri gelecek"

TFF 2. Lig 4. Gurup ekiplerinden Malatyaspor'un teknik menajeri Aziz Yiğit, sakat oyuncuları iyileşince özlenen Malatyaspor'un geri geleceğini belirtti. Aziz Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve başlayalı birkaç gün olduğunu, takıma yönelik idari anlamda ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği üzerinde durduklarını ifade etti. Hafta sonunda deplasmanda yapacakları Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarının sürdüğünü de dile getiren Yiğit, takımın fizik olarak iyi seviyede olduğunu söyledi.
Yiğit, ''Gelecek vaat eden genç oyunculara sahibiz. Tecrübeli oyuncularımızın sakatlıkları var. Bu da kamp eksikliğinden kaynaklanıyor. Sakat oyuncularımızın maçlara yetiştirilmesi için sağlık ekibimiz büyük çaba sarf ediyor. Sakat oyuncularımız iyileşince özlenen Malatyaspor geri gelecek'' dedi.
Şanlıurfaspor'un ligde lider olduğunu, zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını bildiklerini kaydeden Yiğit, ''Yine de Malatyaspor adına yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz ve sahadan en iyi sonuçla ayrılmaya çalışacağız'' diye konuştu.
Vali Ulvi Sara'nın, dün Nurettin Soykan Tesislerinde takımı ziyaret etmesinin, oyuncular için büyük bir moral olduğunu belirten Yiğit, şunları söyledi:
''Valimizin ziyareti bizi ve futbolcularımızı büyük ölçüde motive etti. Takımın böyle desteklere ihtiyacı var. Geçtiğimiz haftalarda yaşadığımız hakem faciası için Valimizden Spordan Sorumlu Devlet Bakanımızla görüşmelerini arz ettik. Takımımızın kollanmasını istemediğimiz gibi emeğinin heba edilmesini de istemiyoruz. Valimizin ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz.''


15.10.2009
Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla