Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2009, 13:39   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool'a çifte şok!

Liverpool'a çifte şok!

Liverpool'un kaptanı Steven Gerard'ın sakatlığının beklenenden kötü olduğu söylendi. İngiliz The Daily Mirror gazetesinin haberine göre Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez Gerard'ın sakatlığı olmasına rağmen geçtiğimiz cumartesi günü oynanan İngiltere-Ukrayna dünya kupası elemesi maçının kampına götürülmesine kızmış, buna karşın İngiltere milli takımı teknik direktörü Fabio Capello bunun oyuncunun kendi kararı olduğunu söylemişti. Liverpool'a dün dönen kaptan Steven Gerard'ın tarama sonuçlarına göre kaslarında parçalanma görüldüğü ve tedavisinin en az 7 gün daha süreceği belirlendi. Bu gelişme üzerine Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez'in hafta sonunda Sunderland karşılaşmasında Gerard'ın forma giyemeyecek olmasından dolayı gergin olduğu söyleniyor. Öte yandan Güney Amerika elemeleri maçından cuma günü dönecek olan Javier Mascherano ve Lucas Leiva'da hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada forma giyemeyebilirler.
KYRGIAKOS 4 AY YOK!
Liverpool'un Yunan defans oyuncusu Sotiris Kyrgiakos Yunanistan Milli Takımının dünya kupası elemelerinde Luxembourg'a karşı oynadığı ve 2-1 kazandığı karşılaşmada sakatlık geçirdi.
30 yaşındaki defans oyuncusunun Luxembourg oyuncu ile çarpışması sonucu liflerinde zedelenme olduğu söylendi. Çarpışmadan sonra yere düşen Kyrgiakos ayağa kalkmaya çalışmış fakat sakatlığından dolayı kalkamamış ve sedye ile saha kenarına götürülmüştü.
Tecrübeli oyuncunun muhtemelen sahalardan en az 4 ay uzak kalacağı söyleniyor. Oyuncunun sakatlığı hakkındaki daha somut bir açıklamayı Liverpool'un sağlık ekibi perşembe günü yapacak.



15.10.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla