Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2009, 13:52   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Bu yıl maçları izlerken rahat olacağım"

"Bu yıl maçları izlerken rahat olacağım"

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvitspor'un kulüp başkanı Özkan Kılıç, ''Bu yıl maçları izlerken rahat olacağıma inanıyorum'' dedi. Kılıç, başantrenör Orhun Ene ile Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, bu yıl kadroyu kaliteli yabancı ve yerli basketbolcuların dışında genç oyuncularla da güçlendirdiklerini söyledi. Takıma kazandırdıkları oyuncuların karakterlerinin düzgün olmasına özel çaba harcadıklarını dile getiren Kılıç, ''Bunun yanı sıra tüm takımlarımızın başında değerli antrenörlerimiz bulunuyor. Ayrıca Banvit gibi dev bir firma arkamızda. Bu nedenle kendimi Türkiye'nin en şanslı yöneticisi sayıyorum. Bu yıl maçları izlerken rahat olacağıma inanıyorum'' diye konuştu.
Antrenör Orhun Ene de güçlü bir kadro oluşturduklarını ve zirvede yer almayı hedeflediklerini söyledi.
Ligdeki tüm takımlara Bandırma'nın çok zor bir deplasman olduğunu göstereceklerini dile getiren Ene, şöyle konuştu:
''Bu yıl kadromuzda yer alan yerli ve yabancı oyuncuların kalitesi oldukça yüksek. Güçlü bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker gibi güçlü bütçeleri olan takımlar dahil hiçbir takımdan aşağı durumda değiliz. Zaten başarıyı yakalamak için öncelikle takım olmayı başarmak gerekiyor. Bu yıl hedefimiz her maçımızı kazanmaktır. Özellikle iç sahada yenilgiye tahammülümüz yok.''
Ene, pazar günü Erdemirspor ile yapacakları ilk maçı kazanarak lige galibiyetle başlamak istediklerini, bu karşılaşmada sakatlıkları düzelen Williams ve Barış Ermiş'in de forma giyebileceğini sözlerine ekledi.


15.10.2009
Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla