Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2009, 15:59   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ertuğral ilk sınavına hazırlanıyor

Ertuğral ilk sınavına hazırlanıyor

Süper Lig'de milli maç nedeni ile verilen arada teknik direktör değişikliği yapan Sivasspor, Muhsin Ertuğral yönetiminde çıkacağı ilk maçtan puan veya puanlar alıp çıkışa geçmeyi hedefliyor.
Ligdeki ilk galibiyetini 8'inci haftada Antalyaspor önünde alan Sivasspor, Bülent Uygun'un ayrılması sonrasında ilk resmi sınavında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Dünü dinlererek geçiren kırmızı beyazlılar, maç hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile devam etirdi. Çalışmalar basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Özellikle rakibin hızlı çıkışlarını engellemek için önlemler almaya çalışan Sivasspor, bu önemli deplasmandan puan veya puanlar ile dönerek moral bulmak ve çıkışa geçmek istiyor.
Kırmızı beyazlılar son çalışmasını yarın gercçekleştirdikten sonra cumartesi sabahı karayolu ile başkente hareket edecek. Sivasspor'da sakat oyuncular Mehmet Yıldız ve Abdurrahman ile kart cezalısı Sedat dışında eksik bulunmadığı bildirildi. Sakatlığı geçmeyen ve tekrar ameliyat olması gündeme gelen Mehmet Yıldız'ın hafta başında Almanya'ya gönderileceği öğrenildi.



15.10.2009
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla