Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2009, 16:02   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Spor, politikayı yendi"

"Spor, politikayı yendi"

Türkiye (A) Milli Futbol Takımı'nın dün gece Bursa'da oynadığı Ermenistan maçı, Macaristan medyasında geniş yer buldu. Macaristan'ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport, ''Türkiye bir saat eksik oynadığı maçta Ermenistan'ı 2-0 yendi'' başlığını attığı haberin devamında, Türklerin, Servet Çetin ve Hamit Altıntop'un ilk yarıda bulduğu gollerin ardından, yedek kulübesinde Fatih Terim'e sarılmaları dikkat çekti diye yazdı.
Macaristan'ın önemli spor haber sitelerinden biri olan Sporthirado.Hu internet sitesi, ''Yıldız takımların hayalleri yıkıldı'' başlığı attığı haberinde, Avrupa'nın yıldız takımlarından Türkiye, İsveç, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti'nin 2010 Dünya Futbol Şampiyonası'na katılamamalarının hayal kırıklığı yarattığını yazdı. Site, bu yıldız takımlarla birlikte, Zlatan Ibrahimovic, Kim Källström, Milan Baros, Marek Jankulovski, Tomas Rosicky, Niko Kranjcar, Ivan Klasnic, Arda Turan, Halil Altintop, Tuncay Şanlı ve Nihat Kahveci'de finallerde olmayacak değerlendirmesinde bulundu.
Macaristan medyasındaki diğer gazete ve internet haber siteleri ise Türkiye-Ermenistan maçını birlikte izleyen iki ülke cumhurbaşkanlarını ön plana çıkardı. Macar gazeteler, ''Spor, politikayı yendi'' başlığı atarken, ''Futbol maçı Türkiye ile Ermenistan arasındaki buzları eritti'' değerlendirmesinde bulundu.


15.10.2009
Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla