Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2009, 16:06   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Güzel bir sınav verdik"

"Güzel bir sınav verdik"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, her açıdan çok güzel bir sınav verdiklerine inandığını belirterek, ''Bunu tüm Avrupa ve dünyanın da takdir edeceğine inanıyorum'' dedi.
Özgener, Türkiye-Ermenistan maçının ardından stat çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, futbol adına çok güzel bir gece geçirdiklerini ve keyifli bir futbol müsabakasını beraber seyrettiklerini söyledi.
Bursa seyircisine çok teşekkür eden Özgener, şöyle konuştu: ''İnanılmaz güzel bir şekilde milli takımımızı desteklediler. Herkese de örnek oldular. Dolayısıyla bu maçı Bursa'da oynamanın ne kadar doğru bir seçim olduğunu hep beraber yaşadık. İki takım için de neticesinde grup sıralamasında önemli olmayan bir maçtı. Gruptaki son maçımızı galibiyetle kapadığımız için de mutluyuz. Bu maçın tabii diğer bir önemi de Fatih Terim hocamızın milli takım başındaki son maçı olmasıydı. Fatih Terim, gerek kulüp düzeyinde gerek milli takım düzeyinde Türk futboluna çok önemli hizmetlerde bulunan, Türk futbolunda çok önemli başarılara imza atan ve dolayısıyla futbolu seven sevmeyen, tüm Türkiye'yi elde ettiği başarılarıyla çok sevindiren bir teknik direktörümüz. Türk futboluna çok şey katan teknik direktörümüz. Milli takım sürecinde çalıştığı dönemdeki tüm katkıları, bize yaşattığı tüm güzellikler içinde kendisine çok teşekkür ediyorum.''
Özgener, bir gazetecinin ''Nasıl bir sınav verdik?'' sorusu üzerine, ''Ben her açıdan çok güzel bir sınav verdiğimize inanıyorum. Bunu tüm Avrupa ve dünyanın da takdir edeceğine inanıyorum. En küçük bir olayın yaşanmadığı maç süresince hiçbir tepkinin görülmediği ve en önemlisi milli takımın 90 dakika desteklendiği bir maçı yaşadık. Ondan dolayı ben keyifliyim, keyifli ayrılıyorum.'' yanıtını verdi.


14.10.2009
Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla