Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2009, 18:10   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Antalya B.B.den Kone'ye güle güle

Antalya B.B.den Kone'ye güle güle

Antalya Büyükşehir Belediyespor, Beko Basketbol Ligi'nde 2009-2010 sezonunun ilk maçında Cumartesi günü Türk Telekom'u ağırlayacak. Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak bu maçın biletleri, yarın salon gişelerinden satışa sunulacak. Antrenmanlarına aralıksız devam eden Antalya Büyükşehir Belediyespor'da sakatlıkları devam eden Salih Uğraşan ve Azmi Turgut bu maçta forma giyemeyecek. Dünkü antrenmanda bileği burkulan kaptan Umut Yenice'nin de Türk Telekom maçında forma giyme şansının çok düşük olduğu bildirildi.
Öte yandan, sezon başında Antalya forması giyen Mohammed Kone'nin anlaşması karşılıklı olarak feshedildi. Kone, yeni sezonda Erdemirspor forması giyecek. Transfer dosyasına tekrar göz atan Büyükşehir teknik ekibi sakatlıkların ardından uzun oyuncu arayışına hız verdi.
Takım genel menajeri Mustafa Kemal Bitim, Türk Telekom'la oynayacakları maç için Mohammed Kone'nin yerine başka bir transfer gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirterek, ''Bu pozisyonda Umut Yenice'nin de sakatlanması nedeniyle ciddi bir sıkıntı yaşıyoruz. Düşündüğümüz transferi gerçekleştirdiğimiz takdirde Telekom maçından iyi bir neticeyle ayrılacağımızı tahmin ediyorum. Yeni sezonun ilk maçında tüm Antalyalı basketbolseverleri salona davet ediyorum'' dedi.


15.10.2009
Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla