Alıntı: Gokhan´isimli üyeden Alıntı
Gerçekleri görüp aman ben kötü olmayayım derdine düşmüşler içerisinden cesaretli davranıp göreve talip olan Murat Aksu'ya öncelikle teşekkür ederim. Senelerdir Beşiktaş sahipsiz değildir diye nara atanların hepsini bu zor günlerde gördük. İyi gün dostu olmak kolay kötü günde kötü gidişe dur diyebilmektir Beşiktaş'lılık ama bizim sözde önde gelenlerimiz durumdan memnunlar herhalde ki seslerini çıkarmadılar. Hepsine helal olsun gerçekten ''Ağır Topmuşsunuz'' bir şekilde yeter diyemediniz sürekli beklediniz.
Bu süreçten sonra Murat Aksu'nun siyasi kimliğini ön plana çıkarmanın bir anlamı yok. Senelerdir rakiplerimiz neler yaptı kimse siyasi kimliğini sorun etmedi ağzını açmadı.Kalkıpta biz bari kötü günde Beşiktaş'a sahip çıkmış tek isme bunları yapmayalım. Cincona bedavadan stad yapılıyor kimse spora siyaset karıştı demedi , Eziklerin siyaset-mafya ayağını herkez biliyor kimse siyaset karışıyor demiyor.
Camianın Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini gösterebilmesi için bu seçim son şansıdır bana göre. Bu seçimde kötü gidişe dur diyebilmek için Murat Aksu etrafında toplanıp güçlü bir kadro ile mevcut yönetimi devirmelidir. Bunun aksi bir sonuç çıkarsa ki çıkmasını gerçekten Beşiktaş'lı olanlar gibi bende istemiyorum camianında satılık olduğuna Demirören ailesinin bu kulubü satın aldığına kesin kanaat getiricem. | nokta
__________________ YÖNETİM İSTİFA |