Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2009, 01:44   #3
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alpler´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Efes'in kazanacağı belliydi...
Teknosa Türkiye Kupası'nda karşımıza rakip olarak çıkacak Chatman'ın basketi sayesinde...Atmasaydı daha iyi olurdu yahu...
Bu konuya pek fazla takılmayalım, biz kendi oyunumuzu oynarsak rakibin pekte önemi yok işin doğrusu Şu an için onlardan daha iyi "takımız" biz..

Maça değinecek olursak; yabancı kontenjanı nedeniyle Nachbar'ında dışarıda kalmasıyla kısıtlı olan Efes Pilsen uzun rotasyonu Kasun'un erken faul problemine girmesi, Ermal'inde henüz hazır olmaması nedeniyle iyice daraldı ve tüm yük Kaya Peker'e kaldı. Ama Kaya harika mücadele etti gerçekten. Uzatma periyodunda ise Kerem Tunçeri & Igor Rakocevic ikilisi müthiş bir performansla kupayı getirdiler diyebilirim. Özelliklede 13/13 isabet oranıyla serbest atış atan Igor Rakocevic 26 sayıyla maçın en skoreri olmayı başardı. Geçtiğimiz yılın Avrupa Sayı Kralı olan Rakocevic, bu sene ligimizin en kaliteli oyuncusu bana göre, bu maçında kahramanı olmayı başardı..

Fenerbahçe Ülker'de ise işler biraz karışık. Çok büyük bütçeyle iddialı bir kadro kurdular ama tabi kağıt üzerinde.. Bu maçı normalde rahat kazanabilirlerdi. Çünkü Efes Pilsen'in önemli oyuncuları; Kasun, Kaya, Thornton ve Shumpert daha üçüncü çeyrekte faul problemine girmişlerdi bile. Zaten kısıtlı olan kadro iyice daraldı yani. Fakat Fenerbahçe Ülker'de bir kaos ortamı vardı. Topla çok oynamayı seven, lider ruhlu üç oyuncu; Solomon, Greer, Kinsey üçlüsü aslında takımın dengesini bozmuş fazlasıyla. Bu tıpkı; bir orkestrayı üç maestronun yönetmesi gibi olmuş, henüz kimin ne rolü olduğu belirlenmemiş takım içerisinde. Bu yüzden takım ve sistem hücumundan çok bireysel hücumlar yaptılar, yani topu eline alan oynadı kafasına göre. Zaman içerisinde bunu düzene sokmazlarsa işleri zor. Yakın zamanda bir yabancı transfer daha yapmalarıda muhtemel..

Öte yandan maçın sonunda Aziz Yıldırım'ın yüz ifadeside oldukça mutlu etti beni, tebrikler Efes Pilsen..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla