Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2009, 11:26   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Suçumuz Takımı Yarıştırmak''

TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Hatayspor'un kulüp başkanı Mehmet Şaşmaz, tüm maddi imkansızlıklara rağmen ligin en kaliteli takımını kurduklarını belirterek, ''Tek suçumuz takımı yarıştırmak'' dedi.

Şaşmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonunda sahalarında oynayacakları Batman Petrolspor maçını kazanarak, zirve yarışına ortak olacaklarını söyledi.
Sezon başından bu yana maddi sıkıntı yaşadıklarını belirten Şaşmaz, şöyle konuştu:
''Bugüne kadar yaptığımız tüm çağrılar yanıtsız kaldı. Kime derdimizi anlatacağımızı bilemiyoruz. Çalmadığımız kapı kalmadı. Hatayspor'u dilenci durumuna düşürmeyiz. İmkanlarımız ölçüsünde elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz.
Fakat bu yapılanlar hiç doğru değil. Dünyanın hiçbir yerinde bir futbol takımı bu kadar sahipsiz bırakılamaz. Tüm maddi imkansızlıklara rağmen ligin en kaliteli takımını kurduk. Tek suçumuz takımı yarıştırmak ve bu kente heyecan yaşatmak. Bunun için cezalandırıldığımızı düşünüyorum. Ama biz mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz, teknik heyetimize ve oyuncularımıza sonuna kadar güveneceğiz.'' Şaşmaz, Batman Petrolspor maçına tüm taraftarları beklediklerini ifade ederek, takımda kart cezalısı kaptan Kadir dışında eksik bulunmadığını kaydetti.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla