Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2009, 12:21   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aksu'ya 'Koç' Gibi Destek

Beşiktaş taraftarlığı ve kulübe desteğiyle de bilinen Rahmi Koç, Kara Kartal'da yaşanan başkanlık yarışında New York'ta önemli açıklamalarda bulundu.

Star gazetesinden Oğuz Karamuk'a konuşan Koç, başkanlık konusundan kendi isteğinin Hikmet Çetin'in başkan, Murat Aksu'nun ise başkan yardımcısı olması şeklinde olduğunu belirtirken "Ancak bunun olmayacağı görüldü" dedi.

Htspor'un haberine göre, Aksu ile 1 saat görüştüğünü belirten Koç, "Oturdum, konuştum. Aksu aklı başında iyi çocuk" dedi. Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden olan Rahmi Koç, böylece 2010 Ocak'ta gerçekleşecek olan Beşiktaş Seçimli Olağan Genel Kongresi'nde adaylığını açıklamış olan Murat Aksu'ya desteğini göstermiş oldu.



Beşiktaş'ın eski yöneticisi olan Murat Aksu, perşembe günü düzenlediği basın toplantısında, "Değişim şimdi Beşiktaş için şimdi" sloganıyla 2010 kongresinde başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı. Aksu, “Seba, Çetin gibi isimlerin tam desteğini aldım. Kulüp kötü yönetiliyor. Beşiktaşlılık duruşu bu değil. Hareketimiz, sadece Beşiktaş değil Türk futbolu için devrim olacak” dedi. Hareketin adını ‘raydan çıkarılmış kulübü yeniden raya yerleştirme’ olarak koyan Aksu, planlarıyla devrim yapacaklarını söyledi.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla