Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2009, 18:09   #8
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ali Sami Yen anıldı

Ali Sami Yen anıldı

Galatasaray Spor Kulübü’nün 104. Yıl Kuruluş Etkinlikleri kapsamında, Galatasaray Spor Kulübü’nün Kurucusu ve İlk Üyesi Ali Sami Yen, Feriköy’deki kabrinde anıldı.
Anmaya, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, 2. Başkan Mehmet Helvacı ve Yöneticiler Sinan Kılıç, Selçuk İren ve Nejat Uygur’un yanı sıra taraftarlar ve basın mensupları da katıldı.
Anmadan sonra konuşan Galatasaray 2. Başkanı Mehmet Helvacı, “104 yaşında bir kulüp olmak kolay değil. Bu durum bir taraftan sevinç verirken, bir taraftan da bizlere büyük bir sorumluluk yüklüyor. Hem sizi oluşturan tarihe sadık kalacaksınız, hem bu sadakatinizle beraber onlara layık olacaksınız, hem de her geçen gün aldığınız bayrağı daha da ileri taşıyacaksınız. Bu, önemli bir sorumluluk. Tabii ki bu sorumluluk bizi korkutmuyor, yıldırmıyor. Çünkü arkamızda güçlü bir tarih var. Ali Sami Yen Bey ve arkadaşlarının, bundan 104 sene evvel bina ettikleri o yapı bugün bir dev olmuş durumda. Onlardan devraldığımız ve elden ele geçen bu bayrağı her gün daha ileriye taşımak istiyoruz. Tarihimizin bize verdiği güçle her gün daha ileri noktalara ulaşmak istiyoruz. Bu gün, Ali Sami Yen Bey ve arkadaşlarını andığımız bir anma günü olsa da diğer taraftan da bir yaş günü, bir bayram. O yüzden, ilk defa bu sene, 104. yaşımızı bitirirken, bu törenin arkasından, akşam, bütün sporcularımızın, bütün çalışanlarımızın, bütün kurullarımızın bir arada bulunduğu büyük bir organizasyon yapıyoruz. Doğum günümüzü umarım her sene bu şekilde kutlarız” dedi.


16.10.2009
Kaynak : Sporx.com
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla