Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2009, 08:10   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mutu F.Bahçe'yi Yalanladı

Click the image to open in full size.
Fiorentina'nın golcüsü Adrian Mutu, F.Bahçe'ye transfer olacağı iddiaları için, "Kulübümün tutumuna göre durumu gözden geçiririm" dedi.
Mutu, İtalyan La Repubblica gazetesine yaptığı açıklamada, ara transferde Fenerbahçe'ye geçeceği yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.
Rumen golcü, "bu söylentilerin nereden çıktığı bilmiyorum. Bu konuda menajerimle hiçbir şey konuşmadık. Fiorentina'da uzun süre kalmak istiyorum" dedi.
Mutu, "Ancak Fiorentina'nın beni tutmak isteyip istemediğini bilmiyorum. Kulübün kararına göre ben de durumu değerlendiririm" diyerek, olası bir transfere açık kapı bırakmayı ihmal etmedi.
Romanya'nın Sırbistan'a 5-0 yenildiği Dünya Kupası eleme grubu maçından sonra bir diskoda sabahladığı için ülke medyasından büyük tepki alan Mutu, yanlış davranmadığını ve her zaman profesyonelce hareket ettiğini de sözlerine ekledi.
Doping testinde kokaine rastlanması üzerine beş yıl önce Chelsea'den gönderilen Adrian Mutu, FIFA tarafından İngiliz kulübüne 17.17 milyon euro tazminat ödemeye mahkum edilmiş ve ve buna yaptığı itiraz CAS tarafından geri çevrilmişti.
İtalyan medyası, büyük bir yetenek olmasına rağmen sürekli özel hayatındaki çalkantılarla gündeme gelen Mutu'yu, genç golcü Stevan Jovetic'in gösterdiği yüksek performansı da dikkate alarak Ocak ayında satmak istediğini belirtiyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla