Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2009, 16:33   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Wenger Carling Cup'ı bile kazanamadı"

"Wenger Carling Cup'ı bile kazanamadı"

İtalya Ligi Serie A'da 8. hafta hazırlıklarını sürdüren Inter'de teknik direktör Jose Mourinho Inter Channel'a verdiği röpörtajda önemli açıklamalarda bulundu. Mourinho, kensinin 'bauscia' diye çağırılmasından takım hakkında çıkan transfer söylentileri ile ilgili ve takımın önemli oyuncu Esteban Cambiasso hakkında konuştu.
Mourinho yaptığı açıklamada, "Ben 'bauscia' mıyım? Evet bunun ne demek olduğunu biliyorum. Bütün taraftarlar her şeyimi kulüp için ve onlar için verdiğimi kesinlikle biliyorlar. Ben başka türlü çalışamam. Ben böyleyim" ifadelerini kullandı.
Açıklamalarına Cambiasso ile devam eden Mourinho Arjantinli oyuncusu hakkında şu sözleri söyledi: "İki tane Cambiasso'ya ihtiyacım var. Bir tanesi forvetin 10 metre ilerisinde, diğeride 10 metre gerisinde."
Inter'in yakın zamanda takıma bir oyuncu katıp katmama ihtimalinin sorusuna Mourinho, "Gazetelerin şu oyuncuyu veya bu oyuncuyu alıcak şeklinde haberler çıkarmasını istemiyorum" şeklinde cevap verdi.
Inter'deki geleceği hakkında da açıklamalarda bulunan Mourinho, sözlerini şöyle noktaladı: "Arsene Wenger 15 yıldır Arsenal'in teknik direktörü ve Carling Cup bile kazanamadı. Rafael Benitez 6 yıldır Liverpool'da ve daha şampiyonluk kazanmadı fakat hala Liverpool'un teknik direktörü. Bunlar İtalyan düşüncesine ters. Burada kalmak için kazanmaya devam etmeliyim."



16.10.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler

@import "/css/hovertip.css";
  • Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla