Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2009, 16:37   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Domuz gribi dediler ama...

Click the image to open in full size.
Domuz gribine yakalandığı için antrenmanlara çıkmadığı iddia edilen LeBron James, sabaha karşı yapılan maçta 19 dakikada 22 sayı attı.
Hastalığı nedeniyle takımının son oynadığı hazırlık maçında forma giyemeyen ve ardından 'domuz gribi'ne yakalandığı yönünde söylentiler çıkan NBA yıldız LeBron James, San Antonio Spurs karşısında 19 dakikada 22 sayı atarak iddialara yanıt verdi.
NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'ta forma giyen yıldız basketbolcu LeBron James, birkaç gündür hakkında çıkan 'domuz gribi' iddialarına salonda cevap verdi. 'Kral' lakaplı LeBron James, takımının San Antonio Spurs ile deplasmanda oynadığı hazırlık maçında sadece 19 dakika sahada kalmasına karşın 22 sayı üreterek hem takımının hem de maçın en skorer isimlerinden birisi oldu. Ancak Cleveland Cavaliers, LeBron'un etkili oyununa karşın San Antonio'nun yıldızı Tony Parker'ı durduramayınca sahadan 105-98 mağlup ayrıldı.
Cleveland'da Mo Wiliams 15 sayı, 6 asistle oynarken, takımın yeni transferlerinden Shaquille O'Neal ise sadece 3/11'lik genel şut ortalaması tutturmasına karşın 8 sayı, 13 ribauntla maçı tamamladı.
San Antonio Spurs'te ise Parker'ın ardından takımın en skorer isimler 13'er sayı üreten Tim Duncan ve George Hill oldu.
Bu arada Cleveland takımında yapılan kontrollerde LeBron'un yanı sıra Darnell Jackson ve Coby Karl'ın da grip oldukları belirlendi.
NBA'de dün gece oynanan hazırlık maçlarında alınan toplu sonuçlar ise şöyle:
Houston: 104, Indiana: 119
New Jersey: 89, New York: 93
Minnesota: 90, Chicago: 94
Cleveland: 98, San Antonio: 105
Philadelphia: 113, Phoenix: 115


__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla