Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2009, 00:10   #5
Gokhan
Gogo

Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bugün oynanan futboldan ziyade alınan galibiyet beni sevindiren taraf oldu. Kötü oynuyoruz diye kimse yenilelim de istemezdi. Takım kötü günler geçiriyor takım üzerinde baskı var bu tarz oyun oynaması normal. Bence bu kötü günlerde alınan galibiyetler oynanan futboldan daha iyi. Alınan seri galibiyetler futbolcuların sürekli kazanan takım olduğuna inanmasına yardımcı olacaktır. Yakalanan seri bir sonra ki maça daha az gergin çıkmasını bununla daha iyi futbol oynanmasını sağlayacaktır.

Kasımpaşa maçında da geçen haftalardaki sıkıntımızı yaşadık. Karşı karşıya kalınan pozisyonları cömertçe harcıyoruz maçın sonlarına doğru sıkıntı yaşıyoruz. Bugün 3 tane pozisyon var ki amatör futbolcular kaçırmaz. Yapılan antremanlarada bu konu üzerinde daha fazla çalışması gerekiyor bence.

Çıkan kartlara gelince Ernst'in kartlarında pozisyonları çok net göremedim tribünde ama Ferrari'nin penaltısında benim gördüğüm ile hakemin verdiği karar ters. Ferrari topa müdahale etti gibi geldi bana. Burada ben hakem'e olduğu kadar Mustafa Denizli'ye de kızıyorum maçın sertleştiği dakikalarda futbolcuları uyarmadı sakinleştiremedi. Maçı daha az kişi ile de bitirebilirdik bunun sorumlusu bence Mustafa Denizli'dir.

Eskişehir maçında Ernst-Ferrari ve Sivok'un olmayacak olması çok kötü oldu. İbrahim Toraman hazır gözüktü ama defansın dengesini de bozdu bence Kasımpaşa'nın kazandığı penaltı da takım atağa çıkarken topu kaptıran isim Toraman'dı. Onun da uzun bir aradan sonra oynadığı ilk maçtı ilerleyen haftalarda daha iyi olacaktır inşallah.

Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla