Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2009, 10:45   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Feyyaz Uçar:

Nihat’ın golünden sonra 10 Beşiktaş akıllısı (!) hocalarına koştu. Rüştü dışında kimse, rakibin oyuna başlamasını engellemek için, orta saha yayının içinde beklemeyi akıl edemedi. Hakem Göcek, Rüştü kalesine döndüğü sırada oyunu başlatmış olsaydı, santradan atılan gol geçerli olacaktı.

Kasımpaşa’nın sayılmayan golü için ne diyorsunuz?
Her takım attığı gole sevinebilir. Bu en doğal hakkıdır. Ama sevinen 11 adamdan bir tanesinin biraz daha akıllı olup, rakip alanda beklemesi ya da orta saha yayı içinde durup, rakibin oyuna başlamasını engellemesi gerekir. Aksi taktirde rakip takım santrayı yapar ve kalene hücum eder, şut atar, gol atar.

Beşiktaş’ın golünden sonra 10 Beşiktaş akıllısı(!) hocalarına koştu. Onlardan da akıllı (!) olan hocaları tebrikleri kabul etti. Olayları ön görebilen tek adam olan Rüştü, hemen kalesini terkedip, rakibin oyuna başlamasını engellemek için, orta saha yayının içine geldi ve bekledi ki, arkadaşları pozisyon alsın.
Arkadaşları hala olayın farkında olmadıkları için, ki Rüştü’nün normalde kalede olması gerekirken, “Kalecimiz niye orta sahada” diye düşünmedikleri için, bir tanesi bile rakip alana geçip, oyunun başlamasını engellemeye çalışmadı. Kasımpaşa’nın oyunu başlatmasının karşısındaki tek engel hakem Hüseyin Göcek... Düdüğü çalıp oyunu başlatsa oyun 1-1 olacak. Ve yazık ki, fatura Rüştü’ye kesilecekti. Hatta belki de Tayfur Havutçu’ya....
Yıllar öncesinde Mustafa Hocam sahada fazla yabancı oynattığı için takımı 3-0 hükmen mağlup sayıldığında faturanın yardımcılarına kesildiği gibi.
Yapmayın, değerli Beşiktaş futbolcuları... Yapma, sayın hocam... Lütfen dikkatli olun; attığınız goller heba olmasın.

Beşiktaş maçta 2-0 öne geçmesine rağmen, taraftarların takıma sırtını dönüp, Yıldırım Demirören’i protesto etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Beşiktaş’ta tribün temizliğinden bahsedenler var. Ne yazık ki, Beşiktaş’ın çöp olmuş milyon Euro’ları fena kokutuyor ortalığı. Temizliğe önce kendi evinin önünden başlayacaksın, yoksa taraftar sana tepkisini gösterir.
Golcülerin performansını nasıl görüyorsunuz?

8.5 milyon Euro’luk Tabata önceki hafta Denizlispor’a golünü attı. Dün de Nihat 487 gün sonra, Bobo da 152 gün sonra gol atmayı başardı. Buna da şükür!

Beşiktaş düzeldi diyebilir miyiz?

Sahada iki tane siyah beyaz takım var. Golü atan geriye çekilip kalesini savunuyor, skoru koruyor. Beşiktaş tarihine naçizane katkısı olmuş biri olarak soruyorum; bu siyah beyazlı iki takımdan hangisi Beşiktaş gibi oynuyor..? Nasıl deriz ki, Beşiktaş düzeldi?

Feyyaz Uçar
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla