Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2009, 11:42   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon14 Bütün Tribünü Temizlesene !

Taraftar sırt çevirdi!



Beşiktaş'ta Başkan Demirören ile tribünler arasındaki gerilim tırmanıyor !.. Taraftarların maç sırasında zaman zaman sahaya sırtını dönmesi de dikkat çekti.

Ayrıca Beşiktaşlı taraftarlar, Yıldırım Demirören'i de sık sık istifaya davet ettiler.

BJK İnönü Stadı tribünlerinin yarısına yakınını dolduran taraftarlar, Nihat'ın golünün ardından hep birlikte ''Yeter Yıldırım Demirören'', Bobo'nun golünün ardından ise ''Başkan olsana, başkan olsana, Gaziantep'e başkan olsana'' diye tempo tuttu. Taraftar tepkisi ikinci yarıda daha da arttı.

"BÜTÜN TRİBÜNÜ TEMİZLESENE"

Beşiktaşlı taraftarların Demirören'e tepkisi, Denizlispor maçının ardından Kasımpaşa karşılaşması sırasında da sürdü. Taraftarlar, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in hafta içindeki ''Tribünleri temizleyeceğim'' demecine atıfta bulunarak, ''Temizlesene, temizlesene bütün tribünü temizlesene'', ''Temizlesene, temizlesene, yaptıklarını temizlesene'' diye bağırarak tepkilerini koydular.

Demirören'e tepkilerini maçın ikinci yarısında artıran taraftarlar, ''Taraftar burada korumalar nerede?'', ''Beşiktaş bizimdir bizim olacak'', ''Şerefin varsa istifayı bassana'', ''Adam tutsana, adam tutsana, kavga edecek adam tutsana'', ''Kim gelirse gelsin, adam gibi gelsin, Beşiktaş'ımıza iyi şeyler versin'' diye bağırdılar.
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla