Alıntı:
FANATİK KARTAL1903´isimli üyeden Alıntı
Oyunu kendi yarı sahamızda kabul etmemiz tamamen taktik gereğiydi.Senin 3 gün sonra Almanya'da hayati bir Wolfsburg maçın var ne diye boş yere kendini yoracaksın.Ona rağmen Serdar Ve Uğur İnceman net golleri kaçırmasa maç 4-0 bitecekti.. hakemde bu kriz ortamından yararlanıp maçı kasımpaşa'nın alması için elinden geleni ardına koymadı.Alın şimdi ne olacak eskişehir maçında 3 önemli adam yok.Bu federasyon açık açık ezikbahçe'yi kayırıyor sezon başından beri söylüyorum.Bu kartları kadınköy'de çıkarabilirmiydi bu hakem asıl onu sorgulamak lazım.Ferrari'nin pozisyonunun uzaktan yakında penaltı ile alakası yok.Normal ikili mücadele ve Cenk sahtekarı taklalar atıyor, hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı yemesi gerekirdi.Birde maça 5 dakika uzatma da neyin nesin ulan haysiyetsiz yardımcı hakem.Maçı 5 dakika uzattı 7 dakika oynattı.Hakemler kriz ortamından faydalanıyorlar dikkat!!! |
Oyunu kendi yarı sahamızda kabul etmemiz bi taktikse hay ben böyle taktiğe!..Kasımpaşa'ya karşı böyle taktikle oynuyorsak biz bırakalım bu işi, Avrupa'da falan da oynamayalım...Uğur-Serdar o golleri atsa maç bitecekti belki ama işte sorun orda zaten, bu futbolcular o golleri atamaz, Serdar'da toparlanma var dediler, ama bu adam ne kadar toparlanırsa toparlansın gol atamaz, asist yapamaz, bi kere beynini kullanamıyor, son topta ne yapacağına karar veremiyor, çalım mı atsam kaleye mi vursam acaba diye, böyle futbolcularla biz nereye gideceğiz...Uğur zaten tam bi facia...Hakemler hakkında dediklerin çok doğru, takım kötü, hakemler berbat, biz bu sezonu nasıl iyi bi yerde bitireceğiz bilmiyorum...