Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2009, 16:29   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zirvede 'Villa' Yıkımı

İngiltere Premier Ligi'nin 9. haftasının açılış maçında lider Chelsea, Villa Park'ta Aston Villa'ya konuk oldu.

Ev sahibi ekip mücadeleye Friedel, Cuellar, Collins, Dunne, Warnock, Petrov, Milner, Sidwell, Ashley Young, Carew, Agbonlahor onbiriyle başladı.

Konuk ekip Chelsea ise sahada Cech, Bosingwa, Carvalho, Terry, Ashley Cole, Essien, Malouda, Lampard, Deco, Anelka, Drogba onbiriyle yer aldı.

Mücadelenin başlarında sahalarda ender gözüken bir olay yaşandı. Karşılaşmanın hakemi Steve Bennett sakatlanarak yerini 4. hakem Kevin Friend'e bıraktı.

Maviler skor avantajını 16. dakikada Afrikalı golcüsü Didier Drogba'nın 25 metreden bir dönem Galatasaray formasını giyen Friedel'ı avlamasıyla buldu.

Golden sonra rakip kalede tehlikeler yaratan 'Maviler', 32. dakikada bu sezom Man. City'den Villa'ya gelen Ricard Dunne'nın kornerden gelen topa yaptığı kafa vuruşuna engel olamadı ve mücadeleye eşitlik geldi.

İlk yarının son 10 dakikasında Chelsea Drogba ve Deco ile pozisyonlardan yararlanamazken, Villa ise Carew ve Young'la girdiği pozisyonları değerlendiremedi. 52'de Aston Villa üstünlük sayısı yine kornerden buldu..Kornerden gelen topa iyi yükselen takımın bir diğer stoperi James Collins skor avantajını ev sahibine getirdi.

1-0 öndeyken mağlup duruma düşen Londra ekibi eşitliği sağlamak için Villa kalesinde baskısını artırdı. 08/09 Premier Ligi'nin gol kralı Anelka ile mutlak pozisyonlardan değerlendiremezken, yediği golde hatası bulunan Amerikalı kaleci Friedel ise pozisyonlarda devleşti.

Mücadele başka gol olmadı ve Londra ekibi 9. maçında 2. kez mağlubiyetle tanıştı ve 21 puanda kaldı. Ev sahibi ekip ise bu galibiyetle puanını 16'ya çıkarttı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla