Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2009, 16:33   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zorda Olsa Bayern

Freiburg [1 - 2] Bayern Münih
42' [0 - 1] T. Müller
68' [0 - 2] D.R. Cha (kk.)
90' [1 - 2] S. Reisinger

Stat: Badenova Stadı

Hakem: Manuel Grafe

Freiburg: Pouplin, Butscher, Bastians, Krmas, Cha, Banovic, Flum (Dk. 82 Bektasi), Makiadi (Dk. 66 Reisinger), Schuster (Dk. 64 Targamadze), Abdessadki, Idrissou

Menajer: Robin Dutt

Bayern Münih: Butt, Braafheid, Badstuber, van Buyten, Lahm, van Bommel (Dk. 72 Ottl), Schweinsteiger, Timoschtschuk, Klose, Müller (Dk. 88 Hamit Altıntop), Toni (Dk. 71 Gomez)

Menajer: Louis van Gaal

Sarı Kartlar: Yok

Milli maç arasının ardından Almanya Ligi Bundesliga'da 9. hafta mücadelesi 6 karşılaşma ile başladı.

Yeni teknik direktörü Louis van Gaal ile sezona istediği başlangıcı yapamayan Bayern Münih ligin takımı Freiburg'un konuğu oldu.

Milli oyuncumuz Hamit Altıntop'un kulübede başladığı ve 88. dakikada Müller'in yerine oyuna dahil olduğu mücadelede Bayern Münih'in ortasaha oyuncusu Mark van Bommel sakatlığıın ardından yeniden forma şansı buldu.

42. dakikada Klose'nin kafayla indirdiği topu alan Toni'nin ortasını kaleci Pouplin uzaklaştırmak istese de topu önünde bulan Müller takımını öne geçirdi ve devre bu golle 1-0 Bayern Münih lehine sonuçlandı.

2. yarının 23., maçın 68. dakikasında Bayern Cha'nın kendi kalesine attığı golle rahatladı. Daniel van Buyten'in ayağından çıkan topu ters bir vuruşla kendi kalesine gönderen Güney Koreli oyuncu takımını 2 farklı yenik duruma getirdi.

90. dakikada, 2. yarıda oyuna dahil olan Reisinger'in kaydettiği gol ev sahibi ekibe puan getirmeye yeterli olmadı ve istikrarsız Bayern Münih milli maç arasından sonraki sürece moralli başladı. Bayern Münih, puanını 15 çıkarttı ve 18 puanı bulunan Werder Bremen'in ardından 5. sırada yer aldı.

Günün bir diğer zorlu mücadelesinde de Stuttgart Schalke'yi konuk etti.

Hırvat, Rakitic'in golüyle ilk yarıyı önde kapatan Schalke, Cacau'nun golüne engel olamasa da yıldızı Kuranyi ile tekrar öne geçti ve bu üstünlüğünü koruyarak haftayı zorlu deplasmandan çıkarığı 3 puanla tamamladı. Bu skorla ligdeki puanını 19'a çıkartan Felix Magath'ın öğrencileri 3. sıradaki yerini korudu.

Golcü 2 takımı karşı karşıya getiren maçta ise Werder Bremen, Hoffenheim'i 2-0'la geçti. 14'te Eduardo ile penaltıdan yararlanamayan Hoffenheim bunun bedelini ağır ödedi ve 18'de Pizarro, 22'de de Mertesacker'e engel olamayınca sahadan boynu bükük ayrıldı.

Ligde son sırada bulunan ve yeni teknik direktör Friedhelm Funkel ile anlaşarak yükselişe geçmek isteyen Hertha BSC Berlin, deplasmanda bu hafta da 1. FC Nürnberg'e 3-0 yenildi.

Karşılaşmada, 1. FC Nürnberg'in gollerini 18. dakikada Daniel Gygax, 26 ve 60. dakikalarda Albert Banjaku kaydetti.

Hertha BSC Berlin, ligde 3 puanla 18. ve son sırada kalırken, 1. FC Nürnberg, aldığı üç puanla 15. sıraya yükseldi.

Günün maçlarında alınan skorlar şöyle :
>> Köln 1 - 0 Mainz
42' [1 - 0] M. Novakovic

>> Eintracht Frankfurt 2 - 1 Hannover
24' [1 - 0] N. Liberopoulos
68' [1 - 1] J. Stajner
74' [2 - 1] A. Meier

>> Nurnberg 3 - 0 Hertha Berlin
18' [1 - 0] D. Gygax
26' [2 - 0] A. Bunjaku
60' [3 - 0] A. Bunjaku

>> Stuttgart 1 - 2 Schalke 04
24' [0 - 1]I. Rakitic
73' [1 - 1] Cacau
76' [1 - 2] K. Kuranyi

>> Werder Bremen 2 - 0 Hoffenheim
18' [1 - 0] C. Pizarro
22' [2 - 0] P. Mertesacker
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla