Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2009, 19:02   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Belediye 3'de 3 Yaptı: 1-0

Click the image to open in full size.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırladığı Manisaspor'u 1-0 yenerek çıkışını sürdürdü. Ev sahibi ekip bu galibiyetle art arda 3. maçını da kazanarak çıkışını sürdürdü..
MAÇTAN DAKİKALAR
Turkcell Süper Lig'de istanbul Büyükşehir Belediyespor ile Manisaspor arasında yapılan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.
7. dakikada İbrahim'ın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, altıpasta topla buluşan Metin'in kafa vuruşunda, kaleci Orkun meşin yuvarlağı çeldi. Savunma, meşin yuvarlağı taca atarak tehlikeyi önledi. Pozisyonun devamında topla sağdan ceza alanına giren İbrahim'in sert vuruşunda, kaleci bir kez daha topu önledi. Savunma daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.
16. dakikada sağda topu alan Isaac, Cesario'yu geçtikten sonra kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vurdu. Kaleciden seken topa Isaac bir kez daha müdahale ederken, savunma meşin yuvarlağı çizgi üstünde tuttu, Manisasporlu futbolcu topa müdahale etmek isterken yaptığı faulle pozisyonun bitmesine neden oldu.
34. dakikada Güven'in sağdan ortasında ceza alanı içinde topla buluşa Isaac'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yan direğe çarpıp oyun alanına döndü. Savunma, daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.
Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.
Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor'u 1-0 yenerek, haftayı 3 puanla tamamladı.
50. dakikada İbrahim'in soldan kullandığı serbest vuruşta arka direkte topla buluşan Metin'in kafa vuruşunda, altıpasta Cesario'ya çarpan meşin yuvarlak filelere gitti: 1-0.
62. dakikada Mehmet Nas'ın savunmanın arkasına bıraktığı topu ceza alanı içinde alan Sezer, sağ çaprazda dönerek sert vurdu, ancak kalesini terk eden Oğuzhan'ın ayaklarına çarpan meşin yuvarlak kornere gitti.
66. dakikada İbrahim'in güzel ara pasında ceza alanı içinde topla buluşan Efe, kötü vurunca meşin yuvarlak kalecide kaldı.
68. dakikada Isaac'in ceza alanı içinde soldan pasında ceza yayı üstünden topla buluşan Mehmet Nas'ın sert şutunda, meşin yuvarlak yandan az farkla auta çıktı.
82. dakikada Sezer'in soldan kullandığı korner atışında Metin'in kafasına çarpan top üst direğe çarparak kornere gitti.
Aynı dakika içinde Sezer, bu sefer sağdan korner kullandı. Ceza alanı içinde ön direkte topla buluşan Mehmet Güven'in kafa vuruşunda, Okan meşin yuvarlağı çizgiden uzaklaştırdı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmayı 1-0 kazandı.

__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla