Efsane Baskan Seba doneminde Sinan Engin kulupten iceri adim atabilirmiydi?Besiktasta gorev yaptigi donemde sadece maasli bir personelden ote gitmeyen,tum basarilari kendine,basarisizliklari hocaya yoran bir kisiyi nicin bukadar kaale aliyorsunuz?
Demiroren icin Bjk tarihinin en kotu baskani diyen,Mahmut Ozgeneri elestiren Ahmet Cakara Demiroren ve Ozgenerden menfaati oldugu icin yalandan kafa tutan Sinan Enginin futbolculugunuda biliriz.10 ortanin 8 ini auta yapan,kendi doneminin kaptani Riza Calimbay i bile sirf menajer olmak ugruna elestiren Sinan Engin i tartismak bence abesle istiga.
Besiktasla ilgili birkac forumda goz gezdirdim.Hicbirisinde Besiktasin asil sorunu olan "Besiktas uzerinden menfaat saglayan,bu durumu gizlemek icin Besiktasliyiz kilifini minareye uyduranlar" tartisilmiyor.Sinan Engin,Bulent Deris,takimin ucagi ile deplasmanlara giden gorunurde Besiktasli asilda menfaatci kisiler Seba nin yaptigi gibi kulupten ayiklanmadikca bu forumda buna benzer bir suru konu acilir.Seba bu tur kisilerin Besiktas uzerinden isim yapmasina engeldi.Sebayi efsane yapan buydu.Denizli kendini istemedi diye ilk basarisizlikta ustune giden ama taraftarin istemedigi yonetime sirf menfaati oldugu icin toz kondurmayan bu adamlarin ismini bile anmamaliyiz.
Israrla soyluyorum kendi gorevde degilken Sinan Enginin elestirmedigi,begendigi bir transfer,bir hoca gordunuzmu?
Not: Denizliye en basindan beri karsiyim.Sinan Enginin karsi olma sebebi kendi menfaatleridir.
__________________ YETER!!! |