Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2009, 12:14   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Alex'i de Atın Görelim!..

Alex’i de atın! Görelim… Dün gece Mustafa Sarp’ı da atsaydınız, Ferrari onun yanında sütten çıkmış ak kaşık… Arda’ya sarı kart göstermemek için büyük mücadele verdiniz, Sivok’un yaptığı pozisyonun bire bir aynısını Arda rakibine yaptı… Ayhan, Egemen’e ağır küfür etti, duymadınız mı? Görmediniz mi?

Federasyon! Size sesleniyorum… Gözünüz tamamen kapandı herhalde, insaf…

Sezon başından beri bizim gördüğümüz, Fenerbahçe’nin başarısındaki katkı payınızın tartışılmaz oluşu. Sayın Aziz Yıldırım “Hata yapanı affetmem” demişti, biz kendisi Kulüpler Birliği Başkanı olduğu için, Süper Ligde oynayan tüm takımları içeren bir söylem olarak algılamıştık bunları, yanılmışız, sadece Fenerbahçe’ymiş söz konusu olan. Bu sözlerden, bizim okuyamadığımız ince ayrıntıyı, MHK ve TFF’nu iyi anlamış, “aman ha Fenerbahçeli futbolculara ne olursa olsun kırmızı gösterilmeyecek” ana fikrini yakalamışlar. Yoksa Bursa maçında, Alex’i çift sarıdan kırmızıyla, atardı herhalde Beşiktaşlıları gözünü kırpmadan ihraç eden hakemleriniz…

Süper Kupa’dan beri devam eden, Beşiktaş aleyhine yapılan yanlışlar rakiplerimize yarar olarak dönmüştür. Bilica’nın “atılamaması” ile başlayan serüven, Fenerbahçe, ve Galatasaray lehine süre gelmekte, aksi halde aklımıza şu sorular takılmazdı.

Rakiplerimizin sahasında da, bu kadar kolay kart çıkartabilir misiniz?

Fenerbahçeli futbolcuların, kucaklayıp paket yaptıkları Deniz Çoban, neden kırmızı kartını çıkartamadı?

Lugano’yu atabilmeniz için illa arkadan birine kafa mı atması gerekiyor?

Emre Belezoğlu’na, Arda’ya gösterdiğiniz sabrı niye hiçbir Beşiktaşlı futbolcuya göstermiyorsunuz?

Siyah-Beyaz formaya alerjiniz mi var?

Beşiktaş’ı imha etme kararı mı aldınız?

Kurallar, ya da yönetmelik aklınıza İnönü de mi geliyor?

Şükrü Saraçoğlu’na, Ali Sami Yen’e kartlarınızı, evde bırakıp mı geliyorsunuz?

Niye Galatasaray, Beşiktaş karşısında hakem yardımı olmadan kazanamıyor?

Penaltıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan pozisyonda, rakip oyuncuya sarı kart göstermek yerine niye Ferrari’yi attınız?

Sezon başından beri Beşiktaş’ın hiçbir penaltısını vermeyerek ne yapmaya çalışıyorsunuz?

Ey TFF, MHK bu hakemleri çok mu arıyorsunuz?

ÖSS ile mi seçiyorsunuz, yoksa yetenek sınavı mı yapıyorsunuz?

Beşiktaş’ı yıkmaya çalışıyorsunuz, bunu da “kör gözüm, parmağına” diyerek yapıyorsunuz…

Ankaraspor’un düşürülmesi Beşiktaş’ı mağdur etmiştir. Bu haftayı bay geçen Eskişehir, haftaya kendi evinde oynayacak. Bu karşılaşmada Beşiktaş’ı en önemli üç futbolcusundan eden Kırmızılı Hakem, Göçek, aynı cesareti Şükrü Saraçoğlu’nda, Ali Sami Yen’de de göstersin, görelim bakalım…

***

Beşiktaş’a gelecek olursak, Nihat’ın golü herkesi sevindirirken, Bobo da 100. Maçında golle buluştu.

Mustafa hoca yine beni şaşırttı, sahanın en iyisini yani Tabata’yı çıkarıp yerine İnceman’ı soktu… Uğur İnceman, kendini, hiçbir zaman Beşiktaş’ın futbolcusu olarak hissetmedi ya da bize hissettiremedi… Geldiği günden beri yabancı duruyor, yüreğini ortaya koyan bir futbol sergilemedi. Ferrari, Ernst bana ondan daha Beşiktaşlı gibi geliyor… Tribünlerin inancını ve sevgisini kazanamadı. Sahada konsantrasyonu, mücadele gücü, hırsı yok, oyundan kopuk, nitekim Serdar’ın al da at diyerek verdiği pozisyonda topu kaleye yollayamadı. Serdar’ın da, artık tedirginliğini üzerinden atması lazım, oynadığı süre içinde bir türlü topla kaleyi buluşturamıyor.

Mustafa Denizli’nin Wolsfburg maçını düşündüğü için mi takımı deplasman daymış, gibi oynattı anlayamadık, fakat her maçın kimyasının değişik olduğunu en iyi bilen kişi olarak fazla ürkekti… Umarım Almanya da, daha iyi bir Beşiktaş çıkar karşımıza, ne de olsa orada seyirci baskısı olmayacak… Oyuncular etkileniyormuş ya!

ITIR ESEN
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla