Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2009, 15:43   #6
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Deschain´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mesela diyorum, bu hafta Sn. Rahmi Koç adaylığını açıklasa
bu yazının amacı ne olarak algılanır?
Ya da Sn. Murat Aksu'yu desteklediğini açıkça söyleyen Sn. Rahmi Koç'un bu tutumu sene başından beri hatta yıllardan beri biliniyorken neden bu hafta böyle bir haber çıkıyor?

Benim de üye olduğum, takip ettiğim (ve sevdiğim) söz konusu haberi yapan sitede nedense YD ile ilgili herhanig bir eleştiri ya da buna benzer bir yazı konmuyor, hatta yazılırsa da siliniyor.

Yani hepsini topluyorum, mesela diyorum Sn. Murat Aksu'yu Sn. Rahmi Koç üzerinden yıpratmak ya da Sn. Rahmi Koç'u direk yıpratmak şu aşamada YD'ye hizmet etmez mi?

Kesinlikle yazdıkların doğru aynı tespitte bende bulundum o nedenle o siteyi takip etmiyorum. Birilerine yaranabilmek için haber yapan siteden sağlıklı bilgi almak imkansız.

Benim şahsi fikrim sadece Rahmi Koç değil Nevzat Demir, İhsan Kalkavan gibi maddi durumları elverişli kişileri başkan maalesef bu kulupten soğuttu. Kulübe giren paranın ne şekilde boşaltıldığı ortada. Bu insanlarda enayi değil Beşiktaş'a destek vermek adına para verecekler ama başkalarının kasasını dolduracaklar.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla