Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2009, 19:28   #1
forza-kartal
 
forza-kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Davul zurna ile karşılandık !

Beşiktaşımız, Çarşamba günü Almanya'nın Wolfsburg takımıyla oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için Almanya'nın Hannover kentine geldi.


Click the image to open in full size.

Beşiktaşımız, 21 Ekim Çarşamba günü Almanya'nın Wolfsburg takımıyla oynayacağı Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. maçı için Almanya'nın Hannover kentine geldi.

Siyah-Beyazlı ekibi Hannover Havalimanı'nda yaklaşık 30 kadar Türk taraftar davul ve zurna eşliğinde coşkulu bir şekilde karşıladı.

Gurbetçi taraftarlar Siyah-Beyazlı oyuncularla bol bol fotoğraf çektirip imza alırken, Beşiktaş'a gösterilen yoğun ilgiyi Alman vatandaşlar şaşkınlık içinde izledi.

Siyah-Beyazlı ekip havaalanındaki bu coşkulu karşılamanın ardından karşılaşmanın oynanacağı Wolfsburg kentine yaklaşık 30 km uzaklıktaki otele yerleşti. Beşiktaş bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanın ardından yarın TSİ 19.30'da son çalışmasını gerçekleştirecek. Teknik Direktör Mustafa Denizli ise maçın oynanacağı Wolfsvagen Arena'da yarınki antrenman öncesinde TSİ ile 19.00'da bir basın toplantısı düzenleyecek.

Denizli, dün Wolfsburg'un M'Gladbach ile Bundesliga'da oynadığı maçı izlemek için bu kente gelmişti ve takımı otele karşılayan isim oldu.

Kaynak: DHA
__________________
Click the image to open in full size.

Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı !
forza-kartal Ofline   Alıntı ile Cevapla