Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2009, 22:18   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ancelotti'den Duran Toplar İtirafı

Cumartesi günü oynanan maçta Didier Drogba'nın ceza sahası dışından attığı golle Chelsea'ye getirdiği üstünlüğün ardından kanat oyuncusu Ashley Young'un kullandığı köşe vuruşlarında Aston Villalı savunmacılar Richard Dunne ve James Collins'ten gelen goller Maviler'i yıkmıştı.

Karşılaşmayı değerlendiren Ancelotti "Hayal kırıklığına uğradık. Çünkü iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum ama oyunu duran toplarla kaybettik. Duran toplarla kaybetmeyi hiç sevmem. Diğer takımın bizden daha iyi oynadığı için kaybetmek daha iyi. Villa iyi bir iş çıkardı ama Chelsea de iyi bir oyun ortaya koydu. Duran toplarda daha iyi olmamız gerekiyor. Daha iyisini yapabiliriz. Duran top savunmasında daha fazla baskı uygulayıp ceza alanı içine daha fazla marke eden oyuncu sokmalıyız" şeklinde konuştu.

Wigan'a deplasmanda 3-1 kaybettikleri karşılaşmada da benzer hatalar yaptıklarından yakınan İtalyan teknik adam "Yediğimiz ilk gol duran toptandı. Bu durumu daha iyiye çekmek için çok çalışmalıyız. Ceza sahası içindeki bu pozisyonlarda daha dikkatli olmalıyız. Her zaman duran toplar üzerinde çalışıyoruz ama olaya daha fazla odaklanmalıyız" ifadelerini kullandı.

Maçı kaybedince üzüntünün kaçınılmaz olduğunu vurgulayan deneyimli çalıştırıcı "Şu ana kadar takım çok iyi oynadı ve iyi bir iş çıkardı. Ancak hiç şüphesiz gelişebiliriz ve tekrar ediyorum duran toplar geliştirmemiz gereken şeylerden bir tanesi. İngiltere'de hava toplarına hakim bir çok oyuncu var" şeklinde sözlerini noktaladı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla