Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2009, 08:28   #38
Deschain
 
Deschain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Delgado 21 yaşında UEFA gol kralı olmuş 25 yaşında ve (beğenin-beğenmeyin) belli bir kariyere sahip bir oyuncudur.Charita, Basel ve Beşiktaş gibi bir yükseliş takip etmiştir.
Tabata ise böyle bir etikete henüz sahip değildir. Geçen sene (bence) Süper Lig'in en iyi yabancısı idi, benim de severek izlediğim bir oyuncuydu.

Gelgelelim Delgado-Tabata kıyası yanlıştır.Hele Delgado 3 senede ne oynadı ki denilirse konu uzar.Küçük maçların topçusu denilen Delgado geçen sene bize kazandırdığı o küçük maçlarla şampiyonluğumuza katkı yaptı.Bu sene o küçük maçların o sıkıntısını çekiyoruz.

Tabata da Denizli ve Kasımpaşa maçlarında başroldeki oyuncuydu."E olmasın mı 8 milyon avroluk futbolcu" eleştirisi yanlıştır.8 milyon avro verilmesinin sorumlusu Tabata değildir, dolayısıyla o tarz eleştirinin muhattabı da Tabata değildir.

Sonuçta küçük-büyük beni çok ilgilendirmez geçen sene “büyük” maçları kazananlar ligi 5. falan bitirdi.Keza 3-4 sene önce biz de sürekli fbyi yeniyoruz diye geziniyorduk şampiyon fb oluyordu.Ve yine fb, “gsyi yeniyoruz” diye gezinirken şampiyon, hatta uefa şampiyonu gs oluyordu.

Bu sözlerimden “büyük maç kazanmak istemiyor” yorumu çıkaran olmadığını biliyorum

Kısaca uzatmayayım maç maçtır.Şampiyonluktur önemli olan.Şampiyonluk aynı zamanda ŞL demektir, ŞL’de de “daha büyük” takımlar var.Ve o büyük takımlara yenile yenile, yenmesini de öğreniriz.
Maç kazandıran her oyuncuya teşekkürler.
__________________
HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ

MuTLu aşK YokTUr
BEŞİKTAŞK VARDIR
Deschain Ofline   Alıntı ile Cevapla