Alıntı:
murat_eren´isimli üyeden Alıntı
kesinlikle haklısın bi maçta bi asist yaptı die burada kral ilan edildi hemen beklentiler arttı umarım dediğiniz gibi olur ama hiç umudum yok benim |
yahu kim kimi kral ilan ediyor, ne saçma bir tartışma içine giriyorsunuz. tabata son maçta etkili paslar verdi, koştu top çaldı, pres yaptı asist yaptı. bu maçta iyi oynadı. ne maçı olursa olsun. birde çok top kaybı yapmıyor. inşallah daha iyi olur. bu arada bir arkadaş futbolcu geldiği anda kendini gösterir futboldan anlayan insan seyrettiği anda iyi olduğunu anlar demiş
ona soruyorum: sen hiç 1 sene hiç birşey yapamamış 2. senesinde parlayan futbolcu duymadınmı. veya bir takıma gitmiş değeri bilinmemiş oradan başka takıma geçip mucizeler yaratmış biri görmedinmi. ben sana örnek veriyim.
appiah. sonradan parladı.
ortega süperdi fenere geldi söndü
ricardinho beşiktaşta oynayamadı
anelka iyiydi fenerde oynayamadı, şu anda nerede ve nasıl oynuyor biliyorsunuzdur.
diğer taraftan futbolun içinde olan snelerce futbol oynamış teknik direktörlerimizin yaptığı transferlere bakınca bu adamı nasıl transfer ederler dedirtmiyorlar mı bize. şimdi bu teknik direktörler futboldan anlamıyorda biz mi anlıyoruz. brezilyada 26 yaşında prof. olup 27 yaşında milli takıma seçilen futbolcu bile var. bu adamın hocaları futboldan anlamıyorlarmıydı. örnekler çok.
bence ukala lığı bırakalım sakin olalım. tabata kötü bir futbolcu değil, tabii ki bizi alıp şampiyonda yapamaz. takım oyununda delgadodan daha etkili, yetenek olarakta zayıf. o paraya daha iyi birini alabilirdik ama alınan daha iyi futbolcu hiç oynayamayabilirdi. elano nun ne yaptığı da ortada. tabata kadar bile oynayamıyor. yakında sorun çıkarmaya da başlar. anlatmak istediğimi umarım anlıyorsunuzdur. kimin ne yapacağı belli olmuyor. önemli olanı takıma uyum sağlaması. ernst bu futbolunu sürdürürse alman milli takımına tekrar seçilebilir. almanyada bile bu kadar iyi değildi. tabata nın da geçmişi kötü değil. sabredelim.