Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2009, 13:46   #1
UuRCaN
Beş-U-ktaş
 
UuRCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
mürsel röportaj (Bizim mürselde beşiktaşlı çıktı..)

Merhabalar İlker Bey, Öncelikle Röportaj Teklifimiz Kabul Ettiğiniz İçin Teşekkürler.

Click the image to open in full size.


Mürsel Severler 1-İlk olarak Mürsel karakteri nasıl teklif edildi? Bu karakteri okuyunca neler hissettiniz?
İlker Ayrık 1- İlk olarak dizi görüşmesi için ajansım aradı beni. Tümay Özokur. Görüşmeye gittiğimde beni Ömer Abinin (Ömer Uğur-Yönetmen) tavsiye ettiğini öğrendim. Daha önce “Cesaretin Var Mı Aşka?” dizisinde çalışmıştık. Karakteri okumadan önce zaten işe ısınmıştım. Ömer Abi'nin yönetecek olması, Ufuk'la Bihter'in oynayacak olması zaten çok hoşuma gitmişti. Okuyunca da çok beğendim tabi senaryoyu...


Mürsel Severler 2- Oynadığınız rol, karakterin yazdığı hali mi yoksa sizde kendiniz eklerde bulundunuz mu?
İlker Ayrık 2- Kekeleme oyununu ben uydurdum. Aklıma geldi ve yapmak istedim. Yönetmenim de izin verince ortaya Mürsel çıktı. Tabi ki senaristlerimizin adını da anmadan geçemeyecğim. Cüneyt İnay-Kamuran Suner


Mürsel Severler 3- Mürsel karakterinin bu kadar sevilmesinin nedeni nedir sizce?
İlker Ayrık 3- Bilmiyorum Ama sıcak ve dürüst olması. Mürsel dürüst bir adam. Ve dürüstlük de oldukça zor bulunan bir özellik. Bilmem ama bundan olduğunu tahmin ediyorum


Mürsel Severler 4- Mürsel karakterini kabul etmeseydiniz ve o zaman da bu kadar tutulabilirmiydi? Tutulsaydı üzülürmüydünüz böyle bir projede yer almadığınızdan dolayı?
İlker Ayrık 4- Dizide sadece Mürsel yok. Bu dizinin tutlması için, sevilmesi için bir çok sebep var. Senaryosu, oyuncuları, yönetmeni, yapımcısı... Herkes elinden geleni yapıyor işin güzel olması için. Ben de...


Mürsel Severler 5- Yolda veya sokak da size Mürsel, Hop, Yürü Git tarzında seslenmeler oluyor mu ve halktan nasıl bir tepki alıyorsunuz?
İlker Ayrık 5- Genelde “hop” diye bağırıyorlar. “Yürü Git Lan!” diyen de oluyor. Ben de yürüyüp gidiyorum


Mürsel Severler 6- Dizi çekimi bir çok vaktinizi alıyordur ama tiyatroya çok önem verdiğinizi biliyoruz, sizi izlemek isteyen hayranlarınız sizi kanal d geniş aile dışında nerelerde izleyebilirler?
İlker Ayrık 6- Kasım ayından itibaren “Cimri” oyunuyla, aralık ayından itibaren de “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı oyunda Kenter Tiyatrosu'nda oynayacağız. Sabırsızlıkla bekliyorum.


Mürsel Severler 7- Geniş Aile dizisi çok yeni bir proje, fakat bundan sonra sizi görebileceğimiz sinema filmi veya başka bir şeyler var mı ?
İlker Ayrık 7- İnternet için çok özel bir proje hazırlıyorum. Yazıp, oynayıp, yöneteceğim bir iş. Hayırlısı diyelim... Umuyorum o iş de beğenilir ve takip edilir.


Mürsel Severler 8- Facebookta açtığımız Mürsel Severler sayfayı takip ediyorsunuz bildiğimiz kadarıyla, geçtiğimiz günlerde 300.000 hayran sayısını aştı sayfamız, size ilgi baya bir yoğun yani , ne düşünüyorsunuz bu sayfa hakkında? Buradan sayfamızdaki hayranlarınıza neler söylemek istersiniz?
İlker Ayrık 8- Bu kadar ilginin olmasına başta çok şaşırdım. Tabi çok da mutlu oldum. Herkese teşekkür ediyorum ve “Danaaaaammmm, 300.000 kişi mi? Yürüyüp gidiiim ben!” diyorum. Hop öptüm!



Mürsel Severler - Mürsel Severler | Facebook
Röportajın gerçekliğinden şüphe den arkadaşlar İlker Ayrık'ın resmi sitesi olan " www.ilkerayrik.com " da açıklama yapılmıştır girip bakabilirsiniz. Kesinlikle gerçektir.
ALINTIDIR::::
__________________
Click the image to open in full size.

Konu UuRCaN tarafından (20-10-2009 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir..
UuRCaN Ofline   Alıntı ile Cevapla