Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2009, 11:36   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Teledünya Türkiye Kupası 2. Tur Kuraları Çekildi

Voleybol erkeklerde Teledünya Türkiye Kupası 2. tur kuraları Ankara'da çekildi. Plaza Otel'deki kura çekimi öncesi, Türksat ile Türkiye Voleybol Federasyonu arasında, Türkiye Kupası sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Voleybol Federasyonu adına Başkan Erol Ünal Karabıyık ile Türksat adına Genel Müdür Özkan Dalbay'ın imza attığı sözleşmeyle, Türksat, 2009-2010 Türkiye Kupası'nın ''Teledünya'' ismiyle isim hakkı sponsoru oldu. Sözleşmeye göre, 2009-2010 Türkiye Kupası bayanlarda ve erkeklerde geçen sene olduğu gibi Teledünya Türkiye Kupası olarak anılacak. Türkiye Kupası erkek ve bayan takımı maçlarını kapsayacak sözleşme, 1 Haziran 2010 tarihinde oynanacak final maçları ile sona erecek.
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Karabıyık, imza töreninde yaptığı konuşmada, Türksat'ın geçen sene olduğu gibi bu sene de Türkiye Kupası'nın isim hakkı sponsorluğunu üstlendiğini belirtti. Voleybola katkılarından dolayı Genel Müdür Dalbay şahsında Türksat'a teşekkür eden Karabıyık, anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.
Türksat Genel Müdürü Dalbay da Türksat'ın hizmetleri hakkında bilgi verdi. Geçen sene Teledünya markası ile Türkiye Kupası'na sponsor olduklarını hatırlatan Dalbay, Türksat'ın voleybola desteğinin devam edeceğini bildirdi.
İmza törenin ardından Türkiye Kupası erkekler 2. tur kuraları çekildi. Buna göre 2. turda yapılacak karşılaşmalar ve yerleri şöyle:

Diltaş Eğitim Kurumu - TOFAŞ Spor Konya
İstanbul Büyükşehir - Belediye Plevne İstanbul
Fenerbahçe - Arkas Spor İstanbul
Beşiktaş - SGK İstanbul
Polis Akademisi - Bozkurt Belediye Ankara
Halkbank - Niksar Belediye Ankara
Maliye Milli Piyango - Galatasaray Ankara
Ziraat Bankası - MEF Okulları Ankara

Tek maç üzerinden eleme usulü gerçekleştirilecek 2. tur karşılaşmaları 3-4 Kasım tarihlerinde yapılacak.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla