Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2009, 23:29   #1
ÖLÜMÜNEBJK
Dişi Kartal
 
ÖLÜMÜNEBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sessiz Gece :0-0

Sezona kâbus gibi başladıktan sonra Süper Lig'de 3'te 3 yaparak çıkışa geçen Beşiktaş, Devler Ligi'nde de beklenen ışığı verdi. Son Almanya Şampiyonu Wolfsburg önünde, hem de deplasmanda müthiş bir mücadele ortaya koyan Kartal, belki kazanamadı ama çok kritik 1 puanı almayı başardı.

2 hafta sonra ‘Kurtlar’ı İnönü’ye bekliyoruz. Grupta 3. sırayı değil, Şampiyonlar Ligi’nde yola devam etmeyi hedefliyoruz.

Bir puandan da öte
Adolf Hitler, 1937’de Berlin’deki karargahında araba fabrikası yapılmasını istemiş. Ferdinand Porche’yi önermişler. Çağırıp emir vermiş! “Ülkenin tam orta bölgesine kurun fabrikayı. Ve herkesin alabilmesi için fiyatı binin altında olsun.” Bir yıl sonra da üretim başlamış. Bugün 50 bin işçinin çalışıp günde iki bin üçyüz araç ürettiği Wolksvagen fabrikası çıkmış ortaya. Şöyle ki; fabrika 25 hektar üstüne kurulmuş, Wolfsburg kent merkezi ise 20 hektarın altında kalmış.. İşte böylesine dev bir gücü arkasına alan geçen yılın Bundesliga şampiyonu vardı Kartal’ın karşısında.

Karşılaşma öncesi Moskova’dan gelen sonuç, iki takımın da işine geliyordu. Sahaya temkinli çıktılar. Birbirlerinin açıklarını kolladılar. Ev sahibi ekip, tüm planını Schafer’in üstüne kurdu. Tüm atakları o başlattı. Misimoviç en yakınında olan isimdi. Dzeko ve Grafite’yi pozisyona soktular. Bunu yaparken daha çok hava yolunu kullandılar.

Kartal buna karşın orta alanı kalabalık tuttu. Tello serbest adam rolünü üstlenip servis yaptı. Ekrem’in pas hataları, İbrahim Kaş’ın aksamalarına bir de Nihat’ın etkisiz oyunu eklenince Almanlar’ın ekmeğine yağ sürüldü. Buna rağmen Nihat, Tello ve Bobo gol denemelerinde bulundular.

İkinci yarıya ev sahibi takım baskılı başladı. Sağlı sollu ataklarla Kartal’ı sıkıştırdı. Ancak savunma, yerinde müdahalelerde bulundu. 52’de Dzeko’nun vuruşunda top yan direkten dışarı çıktı.

İlerleyen dakikalarda maça gelen denge 74’te bozuldu. Grafite, bir korner atışı sırasında İbrahim Kaş’a tokadı vurunca oyun dışı kaldı.. Bu dakikadan sonra Tabata, Uğur ve Nobre’nin oyuna dahil olmaları, geç hamle olsa da etki yarattı. Kartal, Almanya’da Wolfsburg karşısında aldığı bir puanla Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etme umutlarını diğer maçlara taşımasını bildi.
__________________
iki tanık var biri dilim biri kalemim, olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim!

Click the image to open in full size.

Konu ÖLÜMÜNEBJK tarafından (22-10-2009 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir..
ÖLÜMÜNEBJK Ofline   Alıntı ile Cevapla