Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2009, 00:12   #6
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bugun defans hatasız oynadı bana göre. Özellikle İ.Kaş ve Ferrari üst düzey futbol oynayıp kritik müdahalelerde bulundular. Rüştü de bugün birkaç pozisyon dışında iyi maç çıkardı.

Ortasaha'da Ekrem ve Tello inanılmaz top kayıpları yaptılar. Maçın bir bölümünde ortasaha tamamen kayboldu sürekli defanstan rastgele vurulan uzun toplarla tehlikeler uzaklaştırılmaya çalışıldı. Fink maç başında pas hataları yapmış olsada bence görünmeyen bir futbol ile açıkları iyi kapattı. Ernst son 1-2 maçta ki düşüşün aksine bu maçta eski Ernst'e dönüyorum sinyallari verdi yine sahada basmadık yer bırakmadı. Yanlız takımda ortasahada top tutacak, aralara top atacak adam eksikliği hissedildi. Rakibin eksik kalması, Tabata ve Uğur'un oyuna girmesiyle o bölgede daha fazla topa sahip olduk.

Nihat ve Bobo çok koştular mücadele ettiler. Nihat biraz egoist olmasa daha farklı bir sonuçta çıkabilirdi karşılaşmadan. Önüne gelen toplarla öncelikle şut şansını denedi. Ortasaha'nın düşmüş olması Bobo'yu defansa yardıma gelmeye kadar zorladı maçın bazı noktalarında. Haliyle maçın son bölümlerinde iki futbolcuda da düşüşler oldu.

Mustafa Denizli'ye gelince sahaya öncelikle beraberlik sonrasında da kontradan gol ararım mantığı ile kadro çıkarmış ki bence bu deplasmanda çok da doğru bir tercih. Oyuncu değişiklikleri yerinde fakat dakikaları konusunda kararsızım. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra Fink'i çıkarıp defansif yönü daha fazla olan Uğur İnceman yerine hücüm yönü kuvvetli olan Serdar Özkan bence daha etkili olurdu. Ancak skoru koruma psikoloji ile bu tercihi yapmıştır bişey diyemem.

Bugün alınacak 1 puan bundan sonrası için çok önemliydi ve 1 puan ile dönüldü. İstanbul'da oynayacağımız karşılaşmalardan galibiyet ile ayrılırsak 2.Tur için rakiplerimiz kim olmalı diye konuşuruz. Bence bu da zor bişey değil saha ve seyirci avantajıyla Wolfsburg ve Cska maçlarını kazanabilriz. Teknik kadro ve futbolcularımızı bugün ki mücadelelerinden ötürü kutluyorum.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla