Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2009, 09:17   #12
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı

RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlk 20-25 dakika direnmek önemliydi..Bu direnci,pozisyon versekte göstermemiz bizim için puanı getiren bir unsur oldu..geri kalan dakikalarda sahada iyi mücadele eden bir ekibimiz vardı..Özellikle ferrari-sivok-rüştü 3'lüsü kusursuza yakın oynadı..Sezon başı Ferrariye sallayanlara,Bu ülkenin en iyi stoperi olacaktır,göreceksiniz demiştim ya neyse..ancak anlayamadığım bir nokta hiç pas yapamıyoruz,bu takım hiç mi hucüm çalışmaz,hiç pas antremanı,hiç mi taktik antremanı yapmaz..ortasahadan hucüma çıkarken bu kadar beceriksiz olduğumuz bir maç daha hatırlamıyorum..tamam hiç bir zaman iyi pas yaparak,kontrollü,hızlı atak yapan bir takım olmadık ancak bu kadar kötüsünü hiç izlemedim..ilk yarı 2 pas yapamadık resmen..2.yarı biraz daha derli toplu birbirne yakın olunca iyi pas alışverişleri olur gibi göründü ancak bu kezde sahayı boyuna değil,enine kullandık,yani efektif ve etkili olamadık..Ben tabatayı şu maçta sahada görmek isterdim..oyuna girdiğinde gayet istekli ve arzuluydu..Fizik olarak yeterli görmediği için pek deplasmanda kullanmıyor hoca onada saygılıyım..ancak rakip 10 kaldığı anda tabata ve nobre oyuna alıp 2 forvete(bobo-nobre) dönse belkide galibiyeti kutluyor olablirdik..neyse Almanyadan alınan 1 puan iyidir..Maç öncesinde de böyle yazmıştım ama son 15 dk. maçı kazanabilirdik,içim yanmıyor değil doğrusu..
Şimdi olay kendi elimizde evinde önce Wolfs'u sonra Cska yı yeneceksin en kötü uefaya gidiyoruz..O ligde de bir şey yapabiliriz diye düşünüyorum..
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla