Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2009, 10:22   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kanarya’ya Ağır Darbe

F.Bahçe dün basketbolda kabus gördü. Önce bayan takımı, Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Mersin BŞB’ye farklı yenildi… Erkek takımı da, Avrupa Ligi’ndeki ilk maçta Abdi İpekçi’de ağırladığı Barcelona’dan fark yemekten kurtulamadı
Fenerbahçe Ülker, Avrupa Ligi’ne sahasında Barcelona yenilgisi ile başladı: 59-82. Maça Solomon’un 5 sayısıyla hızlı giren sarı- lacivertliler karşısında Vazquez ile sayılar bulan Barcelona, 4. dakikayı 8-5 önde geçti. Hücumda dağınık bir görüntü çizen Fenerbahçe, ilk periyodu 19-11 geride tamamladı. Fenerbahçe ikinci periyotta Ömer Aşık’ın pota altından ürettiği sayılarla farkı 5′e indirse de (14-19) Rubio’nun asistleriyle Sloven yıldızı Lorbek ile basketler bulan İspanyol ekibi devreyi 17 sayı farkla, 38-21 önde bitirdi.



FARKI KAPATAMADILAR
Fenerbahçe ikinci yarıya farkı kapatmak için çıkarken, hücumda sıkıntı yaşamayan savunmada da geçit vermeyen Barcelona farkı daha açarak son periyoda 62-38′lik üstünlükle girdi. Final bölümünde Morris ve Trias ile sayı üreten Barcelona maçtan 82-59 galip ayrıldı. Barcelona’nın 18′lik genç yıldızı Ricky Rubio, maçı 9 sayıyla tamamlarken, 9 asistiyle kalitesini ispatladı. Pete Mickael 26 sayı, 7 ribaundluk performansı ile geceye damgasını vurdu. Sarılacivertliler gelecek hafta Fransa’da Asvel ile mücadele edecek. Grupta gecenin diğer maçında Montepaschi Siena, Cibona Zagreb’i deplasmanda 85-40 mağlup etti.
Yıldırım&Hakyemez flörtü
Cumhurbaşkanlığı Kupası’ndaki Efes Pilsen yenilgisinden sonra basketbol şubesinde ipleri eline alan ve menajer Remzi Dilli’nin görevine son veren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın dün maçı Doğan Hakyemez ile birlikte izlemesi, “Hakyemez Fener’e manejer oluyor” iddialarını güçlendirdi. Maçı heyecanla takip eden Yıldırım’ın takım oyundan düştükçe yüzünün asılması da dikkat çekti.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla