Alıntı:
aLmi´isimli üyeden Alıntı
Herşeye eyvAllah da... Bu ne demek ya.. Biraz mantıklı olun.. Hint kumaşı mı Gs ve Fb.Başka takım yok mu ligde? Siz uçurduğunuz için,onlarda bugün varolan büyük bir güven var.. Türkiyede bir zamanlar en iyi takım Gs olmuş olabilir.Ama artık o perde kapandı.. Hangi takımın nasıl,ne şekilde şampiyonluğa ulaşabileceğini,bu zamanda kimse kestiremez,bilemez.. Benim için ne Gs ne de Fb Türkiyedeki ulaşılmaz,asla mağlubiyetle yüzleşemez bir takım değil ! Tamam transferler iyi olabilir.Ki bunun sorumlusu iyi yöndede,kötü yöndede yönetimdir ama yine de...ABARTMAYIN !!! Biraz takımınıza sahip çıkın,onlara güven verici konuşmalar yapın.Yazık etmeyin.. |
Destek Destek Destek. Biz anca destek olalım diğerleri şampiyon olsun. Daha ne destek olacam. kimse suçlu cezasını çekecek. A. Dursun'un dediği gibi o kadar futbolcu alındı dünya para verdiler hangisi 1 seneden fazla oynadı takımda? verdik parayı, ara transferde geri gönderdik bedelsiz. Kimin parası bunlar ?? Kulübün borcu fırladı gitti, bu borç yüzünden koskoca Beşiktaş aday çıkaramıyor. Çok şükür güç bela ite kaka bi Murat Aksu çıktı. Yaa ben ömrü hayatımda bu yönetim kadar sorumsuz iş yapan bi yönetim görmedim.
Takıma zaten herkes sahip çıkıyo. Sahadaki futbolcu ne yapsın ? Varmı sahada altyapıdan hakiki Beşktaşlı futbolcu ??? Biz parayı veriyoruz adamlar bizden çok Beşiktaşlı oluyor. Yani demek istediğim fb ve gs den futbolcu yada yokmu bu takımın alt yapısında bi İ. Köybaşı ??? 5 Milyon euro yaa yazık valla yazık. İnanın alt yapıdan çıkardığın futbolcu da oynar onlar kadar.
Geçen sene şapiyonluk yarışında yarıştığımız takımlara bakın. Sivasspor, 2 senedir zirveye oynuyo adamlar, birde Trabzonspor adamlar 20 yıldır şampiyon olamıyo. Ve biz bu iki takımla son 3 haftaya neredeyse kafa kafaya girdik şampiyonluk potasına.