Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2009, 22:49   #1
alpler
Dişi Kartal

alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Milan:3-Real Madrid:2

Click the image to open in full size.
Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubunda sahasında Milan'a 3-2 mağlup olan Real Madrid'te eski takımına karşı mücadele eden Kaka, maç sonrası yaptığı açıklamada Real Madrid'in gruptan çıkacağına güvendiğini söyledi.
Eski takımına oynamasından dolayı kendisi için özel bir gün olan Kaka, maçın ardından Sky Italia'ya yaptığı açıklamada, "Bu akşam eski takımıma kaybettiğimiz için üzgünüm ama Pato çok güçlü bir oyuncu. Bu akşam kazanacağımızı ümit ediyordum. Umarım gelecek maçta kazanabiliriz ve gruptan çıkabiliriz. Elemeler bittiğinde gruptan çıkacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Milan'ın son günlerde bulunduğu kriz hakkında değerlendirmelerde bulunan 27 yaşındaki tecrübeli futbolcu sözlerine şöyle devam etti: "Milan'ın asla kriz içinde olduğuna inanmadım. Kulüpteki 6 yılımdan sonra onların hala Avrupa'da güçlü olduğunu biliyordum." Karşılaşmadan önce ve sonra eski takım arkadaşlarına sıcak bir şekilde sarılan Kaka maç sonunda formasını kim ile değiştirdiğinin sorulması üzerine: "Formamı kim ile mi değiştirdim? Birini Ambrossini ile diğerinide Inzaghi ile" şeklinde cevap verdi.