Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2009, 23:00   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chelsa: 4 - A.Madrid :0

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda oynadığı 2 maçını kazanan Chelsea, La Liga'da zor günler geçiren Atletico Madrid'i Stamford Brigde'de ağırladı. Başkent ekibi önünde farka giden 'Maviler'de, kulübüyle olan sözleşmesini geçen hafta 2 yıl daha uzatan Kalou gecenin yıldızıydı!

Ajansspor Dış Haberler Servisi)

CHELSEA [4 - 0] ATLETICO MADRID
41' [1 - 0] S. Kalou
52' [2 - 0] S. Kalou
69' [3 - 0] F. Lampard
90' [4 - 0] L.A. Perea (k.k.)

Stat
Stamford Bridge, Londra

Hakem
Florian Meyer (Almanya)

Yardımcı Hakemler
Carsten Kadach - Sönke Glindemann (Almanya)

4. hakem
Günter Perl (Almanya)

UEFA Delegesi
Cornel Cristian Bivolaru (Romanya)

UEFA Hakem Gözlemcisi
Athanassios Briakos (Yunanistan)

Chelsea
Cech, Ivanovic, Cole(75' Malouda), Essien, Lampard, Ballack, Deco, Kalou(73' Zhirkov), Terry, Belletti, Anelka(78' Sturridge)

Teknik Direktör
Carlo Ancelotti

Atletico Madrid
Asenjo, Antonio Lopez, Forlan, Raul Garcia, Agüero, Assunçao(54' Jurado), Ujfalusi, Dominguez, Simao(77' Reyes), Perea, Cleber Santana(65' Rodríguez)

Teknik Direktör
Abel Resino

Sarı kartlar: Belleti, Garcia(Chelsea), Garcia(Madrid)

şampiyonlar Ligi G Grubu'da Chelsea, eleştiri oklarının hedefindeki La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'i Stamford Brigde'de konuk etti. Müthiş mücadelenin 14. dakikasında Chelsea'nim Lampard ile attığı gol faul gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

Favori konumundaki Chelsea aradığı golü Afrikalı oyuncus Kalou ile 42'de buldu. Cole'un sol taraftan yaptığı ortada golcü oyuncu düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. Golden önce bir çok net pozisyonu değerlendiremeyen Atletico Madrid rakip kalede etkili gözükse de, ilk yarının bitimine 4 dakika kala bulduğu golle skor avantını yakalayan Chelsea, soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda Chelsea gol şov yaptı.
52'de ilk golü atan Kalou farkı ikiye çıkardı, 66'da gol orucunu bozan Lampard ise takımını rahatlattı.

Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında moda olan kendi kalesine gol atma kervanına Perea da katıldı. Malouda'nın ortasına topu kendi ağlarına yollayan savunma oyuncuyla 'Maviler' farkı 4'e çıkardı.

İkinci yarıdaki domine edici oyunuyla maçtan 4 farklı galip ayrılan Londra ekibi, Devler Ligi'nde sahasında olan yenilmeziliğini 20 maça çıkarırken, ilk yarıda kurduğu baskının neticesini alamayan başkent ekibi ise gruptan çıkma umutlarını zora soktu.

Chelsea bu sonuçla 3 maçta 9 puana yükseldi, konuk ekip Atletico Madrid ise 1 puanda kaldı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla