Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2009, 23:06   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Porto:2 - Apoel :1

Şampiyonlar Ligi D Grubu mücadelesinde Dragao'da Apoel'i ağırlayan Porto, geriye düştüğü mücadelede Hulk'un attığı gollerle rakibini devirdi.. Portekiz ekinde 75'de Gonzales oyundan atıldı.

FC PORTO [2 - 1] APOEL FC
21' [0 - 1] Pereira(K.k)
33' [1 - 1] Hulk
48' [2 - 1] Hulk (pen.)

Stat
Dragao, Porto

Hakem
Felix Brych (Almanya)

Yardımcı Hakemler
Thorsten Schiffner - Mark Borsch (Almanya)

4. hakem
Guido Winkmann (Almanya)

UEFA Delegesi
Nebojsa Ivkovic (Sırbistan)

UEFA Hakem Gözlemcisi
Jaap Uilenberg (Hollanda)

FC Porto
Helton, Bruno Alves, Raul Meireles, Falcao, Cristian Rodriguez(69' Guarin), Mariano Gonzalez, Hulk, Fucile, Rolando, Pereira, Fernando

Teknik Direktör
Jesualdo Ferreira

Apoel FC
Chiotis, Grncarov, Charalambides, Kosowski(38' Breška), Broerse, Satsias(78' Papathanasiou), Elia, Pinto, Morais, Mirosavljevic, Michail(60' Alexandrou)

Teknik Direktör
Ivan Jovanovic

Sarı kartlar: Dk.23 Satsias, Dk. 37 Grncarov

Kırmızı kartlar: Dk. 75 Gonzales

Kadrosunda Lucho Gonzales, Cissoko ve Lisandro Lopez gibi yıldızları kaybeden Porto, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Apoel'i Dragao'da ağırladı.

21. dakikada Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında çok sık rastlanan kendi kalesine gol atma geleneğine Porto'dan Pereira da katıldı. Ceza sahasında yaşanan karambolde Portekizli oyuncu topu kendi ağlarına gönderdi.
Bu gol Apoel'in Şampiyonlar Ligi tarihindeki ilk golü oldu.

33. dakikada Apoel orta sahasının kaybettiği topta, Falcao'nun ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Hulk; düzgün bir vuruşla skorda eşitliği getirdi.

Geriye kalan dakikalarda Porto'nun baskısı gol getirmedi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya Portekiz ekibi golle başladı. 48. dakika Elia'nın elle oynamasında kazanılan penaltı vuruşunu golle çeviren Hulk, skor avantajını takımına getirdi.



Golden sonra oyunu rahat bir tempoda götüren Porto'da 75'te Gonzales'in oyundan atılmasıyla Apoel için umut ışığı doğdu.
Satsias'a kafa atan Arjantinli oyuncuyu, hakem Felix Brych affetmedi ve kırmızı kartla cezalandırdı. Bu sonuçla Porto 6 puana yükselerek lider Chelsea'nin ardından ikinci sıradaki yerini korudu. Apoel ise 1 puanla 3. sırada yer aldı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla