Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2009, 07:31   #27
Neokartal
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Steaua Bükreş’le oynadıkları UEFA Avrupa Ligi maçına giden Beşiktaş Kulübü Başkanı’nı arayarak teşekkür eden Yıldırım, “Pazar günü misafirim olun” dedi.


BEŞİKTAŞ ile Fenerbahçe arasındaki dostluk köprüleri Almanya-Romanya hattında atıldı. Sarı lacivertli camianın iki önemli ismi Ferit Şahenk ile Cihan Kamer’in davetini kabul ederek Steaua Bükreş-Fenerbahçe maçını tribünden izleyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in jesti karşılıksız kalmadı. Grip olduğu için Bükreş’teki maça gitmeyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Demirören’i arayarak, “Başkan, maçımıza gelerek bizi onurlandırdığın için teşekkür ederim. Pazar günkü derbi maçında misafirim olun. Siz, ben ve Adnan Bey maçı yan yana izleyeyim. Tribün olayların ve büyük takımlar arasındaki kutuplaşmanın ancak birlikte hareket ederek önüne geçebiliriz” dedi.

Aziz Yıldırım’a daveti nedeniyle teşekkür eden Demirören, “Kesin söz veremem. Ancak, diğer kulüplerin başkanlarının da katılmasıyla birlikte hareket etme konusunda adımlar atabiliriz” karşılığını verdi.

Uğurlu geldin başkan

Önceki akşam Bükreş’te ilginç diyaloglar yaşandı... Aralarında Yıldırım Demirören, Levent Kızıl, Cihan Kamer ve Ferit Şahenk’in de bulunduğu önemli konuklar, F.Bahçe’nin Bükreş’te kamp yaptığı Marriott Otel’e geldiler. F.Bahçeli yöneticilerce “hoşgeldin” sözleriyle karşılanan grup, otelden maçın oynandığı Steaua Stadı’na geçti. Maçın devre arasında Demirören’in yanına giden F.Bahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir ile Asbaşkan Ali Koç, “Hoşgeldin. İnşallah bize de uğurlu gelirsin” diyerek teşekkür ettiler ve Beşiktaş’ın Wolfsburg deplasmanında aldığı puan için kutladılar.

Özdemir ve Koç’un maçtan sonra Demirören’e, “Bize de uğurlu geldin” diyerek bir kez daha teşekkür ettikleri öğrenildi. Maçı locadan izleyen Fenerbahçeliler, Wolfsburg’a kadar gidip gitmesine rağmen Aziz Yıldırım’ın korkusundan stadın kapısından dönen Cihan Kamer’e takıldılar: “Beşiktaş atkısıyla olan fotoğrafın basına yansıdı. Ayvayı yedin. Artık Fener maçlarına da gidemezsin!”

Hürriyet


Türkiyede son yıllarda oluşturulmaya çalışılan 2 büyük kavramını icraatleriyle en büyük destekcisi sayın Demirören kadıköye gidin de eserinizi seyredin.. Yapmadığınız bir bu kalmıştı.. Onu da yapın seriyi tamamlayın.. Denizli maçından sonra fener yönetimin yapmış olduğu destek deklarasyonunu ne kadar da samimi bulmuşsun.. Nerdeyse adamlara sarılıp öpeceksin.. Hatırlatayım bu adamlar bize çifte şampiyonluktan sonra bir tebrik mesajı yayınlamayı çok gören, kıskanç, haset dolu insanlar.. Bunların amacı belli.. Ama sen zaten yıllardır bu amaca hizmet ettiğin için sana tuhaf gelmiyor bu işler.. Yürü bakalım nereye kadar yürüyeceksin..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla