Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2006, 11:27   #4
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Tigana, CSKA Sofya’yı nasıl devireceğinin planını yapmaya başladı.
29 Ağustos 2006 10:28
CSKA Sofya'nın, Vardar'ı 4-0 yendiği maçı izleyen Beşiktaş'ın hocası Jean Tigana, rakibi bir kez daha seyredeceğini söyledi. Fransız teknik adam 2 gol atan Trica'ya önlem almaları gerektiğini de belirtti.

Beşiktaş'ın UEFA Kupası ön eleme turundaki Bulgar rakibi CSKA Sofya, 4-0 kazandığı Spartak Vardar maçındaki performansıyla Teknik Direktör Tiganı'ya fikir vermedi.

Tek başına Bulgaristan'a giderek önceki gün oynanan CSKA Sofya - Spartak Vardar karşılaşmasını tribünden izleyen Fransız hoca İstanbul'a döndü. Tigana'nın, yardımcılarıyla bir görüşme yaparak rakiple ilgili bilgi verdiği öğrenildi. CSKA Sofya'nın güçlü bir takım olduğunu belirten deneyimli hocanın, "CSKA iyi bir takım. Fakat zayıf bir rakibe karşı oynadılar. Bu nedenle onları bir kez daha seyretmeliyim" dediği ifade edildi.

Tigana'nın, karşılaşmada 2 gol atan Rumen yıldız Eugen Trica'ya her iki maçta da önlem almaları gerektiğini söylediği de vurgulandı.

Öte yandan siyah - beyazlı yönetim kurulu son toplantıda yabancı transferini bir kez daha masaya yatırdı. İdarecilerin bir kısmı, "Bu kadro hem lig ve hem Avrupa için yeterli" diyerek transfere karşı çıkarken, transfer konusunun 1-2 gün içinde kesinlik kazanacağı vurgulandı.

Milliyet / Serdar Sarıdağ
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline