Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2009, 22:25   #348
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Çok önemli bir 3 puan aldık"

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, Eskişehirspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Denizli yaptığı açıklamada "Bu bizim çıkışımızın devamı. Belki futbol olarak çıkşta değiliz ama mücadele olarak, istek olarak çıkıştayız. Bu devam eder. Zor maçlar oynuyoruz. Önümüzde zor maçlar var.

Bu sezonun önemli 3 puanlarından birini aldık. Bu maçın ne kadar önemli olduğunu önümüzdeki haftalarda göreceğiz. Daha farklı biten bir maçta olabilirdi. Böyle bir deplasmanı, böyle yorucu bir haftadan sonra galip gelerek kapatmak çok iyi. Bugün çocuklara mücadeleleri için aferin dedim. Senede bir kaç maç vardır kazanmanın ön plana çıktığı. Ama benim için sadece kazanmak yetmiyor. İyi oynayıp kazanmamız gerekiyor. Yavaş yavaş, belli oranlarda futbolumuzu da iyileştiriyoruz. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Tüm sıkıntılarımızı aşacağımızı düşünüyorum.

Ben hangi futbolcuma görev versem layıkıyla yerine getiriyorlar. Rüştü`ye forma veriyorum çünkü devamlılığa inanan bir insanım. Batuhan fizik olarak hazır değil. Son A2 maçında da görev yaptı. Maç kondisyonunu geliştirsin diye. Ama kasığında bir problem oldu. Batuhan bizim futbolcumuz. Bu formayı hak edecek çizgiye geldiğinde bu formayı giyer." dedi.
Cagla Ofline