Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2009, 10:56   #2
İnEvAsYoN

İnEvAsYoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

katıldığım yanların var katılmadığım yanlarında var birincisi beşiktaş sezon başlarında iyi başlayıp götüren bir takım değil sonradan toparlayıp özellikle sezon sonlarında yüksek performans gösteren bir takım en azndan son 3-4 yılda böyle ikincisi çok fazla önemli bir galibiyet rakip yada rakipler puan kaybedicek 1-0 olsun bizim olsun mantığında izledim maçı bu kadar eksik varken iyi bir galibiyet geldi önemliydi bu yüzden gerçi rakibinde eksikleri vardı ama bu bizi çok ilglendirmiyor evet transferler yanlış yapıldı ve evet aksu gelsin bncede demirören çok hata yaptı takımın bu durumda olması onun yüzünden yanii diğer rakiplerimiz iyi oynamıyor ama iyi oyuncuları olduğu için belli olmuyor bu bir oyuncu takımın iyi oynadığını söyletebiliyor bizde böyle bir oyuncu yok bizim oyuncularımız genelde aynı düzeyde savaşarak maç alan bir ekibiz bunu kabul edelim artık nihata gelince bnce bitmemiş nihat herkesin aksine böyle söylüyorum çnkü zamana ihtiyacı var diye düşünüyorum emre belözoğluyla kıyaslayın ve o yüzden kızmayın ligin 2. yarısında daha iyi olucağı kesin şu an başımızı yakıyor ama sonra başımızı kurtarıcaksa şimdilkik yaksın diye düşünüyorum ancak pas yüzdemizde gerçek bir sorun var iyi pas yapamıyoruz genel anlamda bunun tartışılması lazım bunu aşarsak daha çabuk konsantre olup çok daha iyi oynamaya erken bşlarız inşallah böyle olur tabii bekliyip görücez bu haftalar kazanmamız önemli ama ileriki haftalar oynamamız önemli olucak bu yüzden bir an önce toparlamalı takımı denizli buda yavaş yavaş oluyor zaten